Debka'dan ilginç iddia

Ankara, füze savunma sisteminden elde edilen istihbaratın kesinlikle İsrail’e aktarılmayacağı yolunda Tahran’a güvence verirken, İsrail istihbarat sitesi Debka Türkiye’nin İran’a verdiği güvencenin aksine, ABD’nin bu füze savunma sisteminden gelecek istihbaratı İsrail’le paylaşma sözü verdiğini ileri sürdü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İsrail istihbarat sitesi, iddiasını üst düzey bir Amerikalı yetkiliye dayandırdı. Üst düzey Amerikalı yetkilinin bu hafta içinde İsrail’de bulunduğunu kaydeden Debka, yetkilinin yaptığı görüşmelerde, Kürecik radarından gelen bilgilerin İsrail’e de iletileceği konusunda Tel Aviv yönetimine söz verdiğini iddia etti.
Debka konuyla ilgili ayrıntılı haberin DEBKA-Net-Weekly adlı haftalık bültende önümüzdeki günlerde yayınlanacağını da duyurdu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Hindistan, Pakistan! Nüfus oranları açıklandı! İşte Dünyanın en kalabalık ülkesi! Dünya haritası ülkeler!
Almanya'da 60'tan fazla kentte aşırı sağcı AfD karşıtı gösteri
Çözülmeyi Bekleyen Sır: Uzayın Derinliklerinde Gizemli Patlamalar! Bilim İnsanlarını Şaşırttı...
ABD'de serbest bırakılan Rümeysa Öztürk, Massachusetts eyaletine döndü: Komşuları evinin önünü çiçeklerle donattı...
Orta Doğu turu öncesi dikkat çeken iddialar: Trump Filistin’i mi tanıyacak?