hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fatih Terim bombası... Galatasaray transfer haberleri 3 Ağustos

    Fatih Terim bombası... Galatasaray transfer haberleri 3 Ağustos
    expand

    Transferde adeta şov yapan Galatasaray'da teknik direktör konusunda yaşanan gelişmeler kafa karıştırıyor. Lucescu'nun Milli Takım'ın teklifini kabul etmesi yönetimin planlarını değiştirdi. Nani'yle ilgili ise resmi açıklama geldi. İşte günün öne çıkan Galatasaray transfer haberleri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    - Lucescu'nun Milli Takım'ın başıan geçecek olması yönetimin planlarını değiştirdi. Galatasaray, taraftarın en çok istediği isim olan Fatih Terim için girişimlerde bulunabilir.

    - Muslera, vatandaşı Mathias Olivera'yı Galatasaray'a getirmek için büyük uğraş verdiğini ancak transferin gerçekleşmediğini belirtti. Olivera, geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile görüşmek için İstanbul'a gelmiş ancak transfer resmiyet kazanmamıştı.

    Fernando bu akşam geliyor

    - Galatasaray Arda Turan transferi için Barcelona'ya çıkarmaya yapmaya hazırlanırken, Barcelona'da Neymar'ın veda hazırlığı, Katalan devinde planları değiştirecek. Neynar'ın ayrılması sonrası Arda'nın ilk 11 şansı yükselebilir.

    - Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Nani'yle ilgilendiklerini yalanladı.İspanya'da yayınlanan AS gazetesine konuşan Ergün, Valencia formasını giyen Nani'nin gündemlerinde olmadığını söyledi.

    - Buse Terim, Twitter adresinden yaptığı açıklamada ''Son 1 saattir dolaşan, benim attığım iddia edilen tweet'in gerçekle ilgisi yoktur.'' açıklamasını yaptı ve söylentilere son noktayı koydu. Gerçek olmayan tweette "İmparator evinde" yazıyordu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray'dan tarihi Selçuk İnan kararı

    - Ndiaye, teknik direktör Tudor'un isteğiyle kampa katılıp takımla birlikte hazırlıklarına başlayacak. Ndiaye'ye ihtiyacı olduğunu belirten Hırvat teknik adam, bir an önce takıma katılması gerektiğini yönetime iletti. İmza aşamasında olan Fernando ve Feghouli ise Avusturya kampına yetişemiyor. Fernando'nun bu akşam 21.30'da İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

    Palmeiras’tan ayrılıp Türkiye’den iki teklif aldığını açıklayan Felipe Melo’nun Antalyaspor’la görüştüğü ortaya çıktı. Kırmızı- Beyazlılar, Brezilyalı yıldızı ikna etmek üzere...

    Galatasaray Kulübü, Badou Ndiaye transferinde Osmanlıspor'a 3 futbolcu vermeyi kabul etti. Ancak Mustafa Kapı, Ozan Kabak ve Atalay Babacan Osmanlıspor'a verilmeyecek.

    - Alman basının Galatasaray'ın Samir Nasri için Nice'le rekabete girdiğini yazdı.

    Başakşehir turladı sosyal medya yıkıldı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow