hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İnternet ilanıyla dolandırıldı!

    İnternet ilanıyla dolandırıldı
    expand

    Adana'da 24 yaşındaki Uğur Akgül, internetten satılık otomobil ilanı verip müşteri olan 38 yaşındaki Ali G.'nin 9 bin 700 lira parasını dolandırdığı iddiasıyla yakalandı.

    Merkez Çukurova İlçesi Toros Mahallesi'nde yaşayan Uğur Akgül, iddiaya göre internetteki bir siteye satılık otomobil ilanı verdi. 10 gün kadar önce Uğur Akgül'ün 9 bin 700 lira fiyat biçtiği otomobile Antalya'da boyacılık yapan Ali G. talip oldu.

    İnternet üzerinden ve telefonla iletişime geçen Ali G., Uğur Akgül'ün Ankara'da olduğunu söylemesi üzerine bu kente gitti. Başkentte buluşan ikili, satışa konu otomobille birlikte akşam saatlerinde Adana'ya geldi.

    Uğur Akgül, Ali G.'ye mesai bittiği için resmi işlemleri ertesi gün yapabileceklerini söyleyip bir otele götürdü. "Sen odayı ayırt, ben arabayı park edip geleyim" diyen Uğur Akgül, Ali G. araçtan indiği sırada içinde 9 bin 700 lira para olan çantasını almasına fırsat vermeden kaçtı.

    Dolandırıldığını anlayan Ali G., polise gidip şikayetçi oldu. Yaşadıklarını anlatan Ali G.'nin verdiği eşkal ve güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, Uğur Akgül'ü İnönü Caddesi üzerinde yakaladı.

    Gözaltına alınan Uğur Akgül, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow