hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tiyatrokare'de 3 ayrı atölye

    Tiyatrokarede 3 ayrı atölye
    expand

    Tiyatrokare, 29 Nisan tarihinden itibaren Akatlar Kültür Merkezi'nde "Oyunculuğa Giriş Atölyesi", "Kukla Tiyatrosu Atölyesi" ve "Müzikal Tiyatro Atölyesi" ile eğitim çalışmalarına tekrar başlıyor.

    Oyunculuğa Giriş Atölyesi:

    Atölye, 15 ile 29 yaş arasındaki herkese açık olup, konservatuara hazırlanmak isteyen gençlere ve oyunculuk konusunda kendisini sınamak  isteyenlere yeni ufuklar açmayı hedefliyor.

    Tiyatrokare'nin seçkin oyuncuları Gökçer Genç ile tirad çalışması, Halim Ercan ile diksiyon ve  ses çalışmalarının gerçekleştirileceği atölye, 2 Mayıs'tan itibaren 17 Haziran tarihine kadar her çarşamba 16.00/19.00 ve her cumartesi 16.00 ile 19.00 arasında Akatlar Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

    Katılımcılar atölyede boyunca Nedim Saban ile de sahne çalışmaları yaparak, konservatuara ya da oyunculuk mesleğine hazırlanacak.

    Kukla Tiyatrosu Atölyesi:


    Tiyatrokare, Türkiye'de benzeri az görülen bir Kukla Tiyatrosu Atölyesi'ne de hazırlanıyor.

    Kendi alanında uzman olan Estel Lita Russo'nun eğitmenliğindeki atölye, 8 yaşın üzerindeki herkese açık olup, katılımcılar her hafta farklı malzemeden kuklalar yapacak.

    Anne- babalar isterlerse çocuklarıyla beraber, dünyaya yeni kahramanlar getirmenin heyecanını yaşayacak.

    29 Nisan'dan 20 Mayıs'a kadar her pazar 12.30 ile 16.30 arasında Akatlar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek atölyede, katılımcıların yarattığı kuklalara özgün ve yaratıcı metinlerin nasıl oluşturulacağı da paylaşılacak.

    Müzikal Tiyatro Atölyesi:

    Müzikal tiyatro konusunda uzman olan Serpil Günseli ve Uğur Babürhan ile Müzikal Tiyatro Atölyesi, iki farklı yaş aralığı için açılıyor.

    2 Mayıs-20 Haziran arasında her çarşamba 19.00-22.00 arasında Akatlar Kültür Merkezi'nde 15 yaş grubunun üzerine; 8-15 yaş aralığındaki  gençler için ise 5 Mayıs-17 Haziran arasında her cumartesi 13.00-16.00 ve pazar 16.30-19.30 arasında düzenlenecek olan atölyede, Yıldız Tunbul şan, Sadık Kızılağaç tasarım dersleri verecek.

    Atölye boyunca Nedim Saban da metin çözümlemesinin yanı sıra müzikal starları için gereken nitelikler konusunda fikirlerini paylaşacak.

    Katılımcılar dönem sonunda profesyonel bir ortamda sunacakları gösterilerde sahne heyecanını tadacak.

    Kursların son kayıt tarihi 28 Nisan olup, geniş bilgi ve kayıt şartları için (0212) 243 44 85 numaralı telefondan ilişki kurulabilir.

    Ayrıntılı bilgi için: www.tiyatrokare.com.tr
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow