hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kurtalan Ekspres'ten ''Göğe Selam''

    Kurtalan Ekspresten Göğe Selam
    expand

    Barış Manço, Cem Karaca ve Bahadır Akkuzu anısına "Kurtalan Ekspres" tarafından yapılan "Göğe Selam" albümünün İstanbul'daki ilk konseri, 17 Ocak salı akşamı Ghetto'da verilecek.

    Teoman, Hayko Cepkin, Gür Akad, Emre Aydın, Feridun Düzağaç, Nev, Özlem Tekin, Fuat Güner, Bülent Ortaçgil, kemençede Özlem Yüksek, perdesiz gitarda Erkan Oğur ve Ogün Sanlısoy'un unutulmaz Barış Manço şarkılarını yorumladığı, "Kurtalan Ekspres"in orkestra olarak yer aldığı albüm "Göğe Selam" Aralık ayında piyasaya sürüldü. Albümün ilk İstanbul'daki ilk konseri, 17 Ocak salı akşamı Ghetto'da verilecek.

    Bu haftanın diğer konserleri
     
    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İsimlerini ilk olarak "Roxy Müzik Günleri"nde "Billboard Özel Ödülü" ile A Due Carmen olarak duyuran ve "Pembe Mezarlık" isimli şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Model, 14 Ocak'ta Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde konser verecek.

    Türk halk müziğinin bilindik usullerine yeni bir yorum getiren "BaBa ZuLa", yarın İstanbul Live'da konser verecek. Bir yandan elektronikle akustiği harmanlarken, diğer yandan da İstanbul'un güncel kaotik durumunu yansıtmayı başaran grup, sahnede her an farklı sürprizlere açık, etkileyici bir performans sunuyor.

    İspanyol Lourdes Hernandez'in 2008 yılında Brian Hunt ile bir demo hazırlayıp bunu Myspace sayfasında paylaşmasıyla başlayan Russian Red projesi, yarın akşam Garajistanbul'da sevenleriyle buluşacak.

    Türkiye'de alternatif müziğin yükselen isimleri olan The Villager ve The Free Licks, yarın akşam Clinic Live Music Club'da aynı sahneyi paylaşacak. 

    Mart 2011'de yayımladıkları "Diamond Mine" adlı ilk albümlerini 7 yılda tamamlayan "indie folk" ikilisi King Creosote ve Jon Hopkins, yarın akşam Salon İKSV'de konser verecek.

    Geçen yıl gösterime giren "İncir Reçeli" filminde söylediği "Duman" isimli şarkısıyla bir anda geniş kitlelerin sevgilisi haline gelen Halil Sezai, yarın Jolly Joker İstanbul sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

     Çeşitli mekanlarda 1990'lar Türkçe pop müzik gecesi yapan Ömürden Cengiz (DJ Denden), 2. yıl kutlamasını yarın Hayal Bistro'da yapacak.

     İlk albümleri 2006 yılında yayınlanan ve gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında verdikleri konserlerle Türkiye'nin önemli grupları arasında yerlerini alan Gevende, yarın Live Haymatlos'da sahne alacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güçlü sesi, muhteşem yorumu, sahnedeki samimi ve zarif duruşuyla Candan Erçetin, 2012'nin ilk konserini 14 Ocak'ta Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi'nde verecek.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow