hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Can Bonomo'ya büyük rakip

    Can Bonomoya büyük rakip
    expand

    İngiltere'nin 75 yaşındaki Eurovision temsilcisi Engelbert Humperdinck'in merakla beklenen parçası "Love Will Set You Free", müzikseverlerden tam not aldı.

    Eurovision Şarkı Yarışmasında İngiltere'yi temsil edeceği açıklandığında yaşı dolayısıyla birçok dinleyiciden eleştiri alan Humperdinck, önyargıları boşa çıkardı.

    Eurovision Şarkı Yarışmasının resmi internet sitesinde görücüye çıkan "Love Will Set You Free", Martin Terefe ile Sacha Skarbek'in imzasını taşıyor.

    Uluslararası müzik endüstrisinde 45 yılı aşkın süredir yer alan ve 150 milyonun üzerinde albüm satışı yapan Humperdinck'in 4 Grammy adaylığının yanı sıra Altın Küre ödülü bulunuyor.

    Hollywood ve Las Vegas'taki şöhretler yolunda yıldızı ulunan sanatçı, geçen yıl İngiltere, Rusya, Romanya, Hollanda, Belçika ve İsrail'i kapsayan turneyi tamamladı.

    Halen Grammy ödüllü Martin Terefe ve Dan Wilson'ın yapımcılığında albüm için stüdyoda bulunan Humperdinck, yarı final için BBC tarafından isminin açıklanmasının ardından parçası üzerinde çalışmaya başladı. "Love Will Set You Free" adlı parçayı seçen Humperdinck, gitarist James Bryan ve koreograf Arlene Phillips ile işbirliği yaptı.

    75 yaşında güçlü yorum

    "Love Will Set You Free" adlı parçasındaki güçlü yorumuyla dikkati çeken Engelbert Humperdinck ile ilgili Eurovision Şarkı Yarışmasının resmi internet sitesinde yer alan dinleyici yorumları genelde olumlu oldu.

    Yorumlardan bazıları şöyle:

    * "Hoş bir şarkı. Ben daha fazlasını bekliyordum ama çok büyük bir isim. 75 yaşında bu ne ses. Kazanmasa bile ilk ona girer bence" (Rafael Vivas-Venezuella)

    * "Evet sevdim. Bence de aşk önce gelir (parçanın sözlerine gönderme yapıyor). İyi iş çıkardın İngiltere. Avrupa'yı yak" (İlui 85- Azerbaycan)

    * "Huzur verici ve çok iyi. Benden tam puan" (Gulka Azeri-Azerbaycan)

    * "Bence çok iyi parça ve yorumu da süper. Bu kez sonuncu olmayacağımız kesin" (Paulbear-İngiltere)

    * "Parça umut vaat ediyor. Dinledikçe kulağa daha da hoş geliyor" (Fraz26)

    * "Aslında ben ön yargılıydım. Ama sürpriz bir şekilde bu parça beni kazandı. Çok iyi İngiltere. Gerçi bu sene çok güçlü parçalar var. İyi şanslar" (LinniEsc-Hollanda)

    * "Kötü parça, güzel ses"

    * İtiraf etmem gerekirse çok etkilendim. Çok güzel bir parça. Almanya'dan İngiltere'ye sevgiler. Bence Eurovision için gelecek sene "Londra 2013" olabilir. (Hirsch)

    *"İşte müzik budur. Her dinlediğimde ağlamak istedim yıllardan beri ilk defa. İngiltere için oy vereceğim" (AzorkhallSpain-İspanya)

    * "İyi parça, güzel sözler" (Elena Tolnai)

    * "Bence kötü parça, güzel ses" (Trias97-İspanya)

    * "Gerçekten çok güzel bir şarı. Ama Eurovision'da bu sene çok güçlü parçalar var. Yine de İngiltere'nin bu yıl ilk beşe girmesini umut ediyorum. Bu parça ve Engelbert iyi bir yeri hak ediyor" (KarabakhisofAzerbaijan-Azerbaycan)

    * "Bence güzel ama bu yıl Sırbistan, Bosna-Hersek ve İspanya'nın baladları çok kuvvetli. Bunların arasında dereceye girmek de bence çok zor. Bence şampiyon bu parça değil" (Cdaz5-Avustralya)

    * "Rusya'nın ninelerinden bin kat daha güzel" (Sarah1983-İngiltere)

    * "Beklediğimden çok daha iyi. Bu kadarını da ben hiç ummuyordum. Basit, ama akılda çok kalıcı bir parça. Daha da geliştirilebilir" (Spanky-İngiltere)

    * "Güzel ama biraz sıkıcı) (Tyrion123-İspanya)

    * "Bence hoş bir parça. Aslında biraz eski moda sayılabilir. Ancak iyi iş yapar" (Atj5332-İngiltere)

    * "Parçayı sevdim. Bence sıkıcı bir balad değil, aksine hoş. Güzel bir parça, kazanan değil belki ama yine de iyi" (Delicous-İsveç)
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow