hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yunanistan'a "Haydee" tanıdık geldi

    Yunanistana Haydee tanıdık geldi
    expand

    Eurovision'da Yunanistan'ı temsil edecek Eleftheria Eleftheriou, Can Bonomo'nun "Love Me Back" adlı şarkısını sevdiğini söyledi. Şarkıdan bir bölüm seslendiren Eleftheriou, "Bonomo'nun şarkıda 'haydee' dediğini duydum. Biz de Yunanistan'da bunu deriz" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2012 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Yunanistan'ı temsil edecek Eleftheria Eleftheriou, yarışmanın seçmelerinde "Afrodizyak-Aphrodisiac" adlı şarkısıyla favori gösterildi.

    Kıbrıs Rum kesimi doğumlu 22 yaşındaki sanatçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, favori gösterilmesine ilişkin olarak, "Çok heyecanlıyım, şarkımı çok seviyorum, çok parlak, harika bir şarkı. Pop türünde bir şarkı ama Yunan müziğini, buzukiyi de içinde bulabiliyorsunuz" diye konuştu.

    Şarkıyı beğenen Türk halkına da teşekkür eden Eleftheriou, kendisinin de yarışmada Türkiye'yi temsil edecek Can Bonomo'nun "Love Me Back" adlı şarkısını sevdiğini söyledi. İki şarkının da Akdeniz ve doğu ezgileri taşıdığına ve "Haydi" sözünü kendilerinin buzuki dinlerken keyiflenince kullandıklarına işaret eden Eleftheriou, "Şarkıyı söyleyen Can Bonomo'nun şarkıda 'haydee' dediğini duydum. Biz de Yunanistan'da bunu deriz. Müzik konusunda benzerliklerimiz var, Aynı
    soundlara sahibiz, daha etnik soundlar bunlar" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eleftheriou, Bonomo'nun "Love Me Back" adlı şarkısının bir kısmını da seslendirmeye çalıştı.

    Yakın zamanda tanıtım için Türkiye'ye geleceğini belirten Eleftheriou "Türkiye'yi hiç görmedim ama Kıbrıs'ta Türklerle çok yakınız, Kıbrıslı Türk arkadaşlarımız var. Yakın zamanda tanıtım turu için İstanbul'a gideceğiz, Çok heyecanlıyım çünkü İstanbul'un çok güzel olduğunu duydum" diye konuştu.

    Eleftheriou, "Sizce bir gün Kıbrıs'ta iki taraf birleşir ve bütün adayı Eurovision şarkı yarışmasında tek bir şarkıcı temsil edebilir mi" sorusunu, "Neden olmasın? Müzik herkes içindir ve insanları bir araya getirir" şeklinde yanıtladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow