hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ailesi İzmir'de ekran başındaydı

    Ailesi İzmirde ekran başındaydı
    expand

    Eurovision'da 18'inci sırada sahneye çıkan Can Bonomo'nun yarışmayı 7. olarak tamamlamasının ardından heyecan yerini hüzne bıraktı. İzmir'de yakınlarıyla yarışmayı izleyen babası Yaşar Bonomo, "Birçok ülkenin çok üstüne çıkan Can, çok genç. Daha önünde uzun bir sanat yaşamı var. Onun için bu da bir tecrübe oldu" dedi.

    Eurovision'da 18. sırada yarışan ve performansıyla göz dolduran Can Bonomo'yu, babası Yaşar Bomono, akrabaları ve arkadaşlarından oluşan 30 kişilik bir topluluk ile İzmir'de izledi. Yaşar Bomono'nun ev sahipliğinde İzmir'de bir restoranda, projeksiyon cihazından perdeye yansıyan yarışma ilgiyle izlendi. 18. sırada Türkiye'yi temsil eden Can Bonomo'ya sıra geldiğinde heyecan doruğa çıkarken, Bonomo'nun anneannesi Julya Özkesen başta olmak üzere hemen herkes performansı nefeslerini tutarak izledi. Genç sanatçının 7. sırada yarışmayı tamamlamasının ardından heyecan yerini hüzne bıraktı.

    Arkadaşı Seçil Ömeroğlu ile yarışmayı izleyen Yaşar Bonomo, 7'ncilik de olsa oğlunun aldığı dereceyi başarı olarak yorumladı. Bonomo, "Birçok ülkenin çok üstüne çıkan Can, çok genç. Daha önünde uzun bir sanat yaşamı var. Onun için bu da bir tecrübe oldu" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow