hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Morrissey hem konser verdi hem mesaj

    Morrissey hem konser verdi hem mesaj
    expand

    19. İstanbul Caz Festivali'nin kapanışında konser veren Morrissey, samimi tavırları, izleyicisiyle sıcak diyaloğu ve elbette en sevilen şarkılarıyla izleyicisini bir kez daha kendisine hayran bıraktı. Morrissey, açtığı Türk bayrağı ve "Assad is Shit" yazılı tişört giyen ekibiyle de politik mesaj verdi.

    İngiliz müzisyen Morrissey, nam-ı diğer Moz, İstanbul'a ikinci gelişinde yine muhteşem bir konserle izleyenlerini coşturdu. Morrissey, konsere başlarken açtığı Türk bayrağı ve üzerinde "Assad is shit" (Esad pisliktir) yazılı tişört giyen ekip elemanlarıyla pek mesaj kaygılıydı.

    19. İstanbul Caz Festivali'nin kapanışında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde dün gece konser veren Morrissey, samimi tavırları, izleyicisiyle sıcak diyaloğu ve elbette en sevilen şarkılarıyla izleyicisini bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

    Konser, genç şarkıcı Kristeen Young'ın performansıyla başladı, ardından Morrissey sahne aldı.  "How Soon is Now?" ile açılışı yapan Morrissey, "Everyday is Like Sunday", "You Have Killed Me", "Let Me Kiss You", "Maladjusted" gibi parçalarını söylerken "There is a Light That Never Goes Out" dinlemeyi bekleyen izleyiciler, umduklarını tek şarkılık biste de bulamadı.

    Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi tribünlerini son alanına kadar dolduran Morrissey hayranları, Biletix'in merdivenleri de doldurma çabası nedeniyle konser başlangıcında sıkıntı çekse de, Morrissey'in çağrılarıyla ayağa kalkarak sorunu aştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow