hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Duman 3 yıl aradan sonra hayranlarıyla buluşuyor...

    Duman 3 yıl aradan sonra hayranlarıyla buluşuyor...
    expand

    Türk Rock müziğinin ilk günden beri kendisini takip eden sadık bir dinleyici kitlesine sahip, dev gruplarından Duman, alternatif müzik camiasının en gizemli ve başarılı gruplarından Büyük Ev Ablukada ile birlikte Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda 21 Eylül Cuma akşamı saat 21.00’da sahne alıyor.

    En son 2009 yılında Harbiye Açıkhava’da hayranlarıyla buluşan Duman, 21 Eylül Cuma akşamı  Açıkhava sahnesinde, son yılların en sağlam konserlerinden birini izleyicisine yaşatmak için hazırlanıyor. Büyük Ev Ablukada performansıyla başlayacak olan gece, unutulmaz Duman şarkılarıyla devam edecek.
    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kaan Tangöze (vokal/gitar)  Ari Borakas (bas/vokal) , Batuhan Mutlugil (gitar/vokal) ve Cengiz Baysal (davul)‘dan oluşan Duman, Haziran ayında Pasaj Müzik etiketiyle, 2010 ve 2011 yıllarında yapılan beş farklı konserin kayıtlarından oluşan “Canlı” adını verdikleri 32 şarkılık bir albüm yayınladı. Çalışmanın en büyük özelliği ise bazı Duman şarkılarının akustik olarak yeniden yorumlanması.

    “Dibine Kadar”, “Sarhoş”, “Elleri Ellerime” ve “Haberin Yok Ölüyorum” gibi şarkıların akustik yorumların yer aldığı albümün bir diğer sürprizi de cover şarkılar oldu.

    Yıllar önce Erkin Koray’ın yorumladığı söz ve müziği Burhan Bilgin’e ait olan “Sen Yoksun Diye” ve Aşık Veysel’in “Kara Toprak” türküsü albümün dikkat çeken çalışmaları….

    2008 yılında İstanbul’da kurulan müzik grubu Büyük Ev Ablukada, henüz yayınlanmış bir albümleri olmamasına ragmen, kendi yazdıkları şarkılardan oluşan konserleri ve internette paylaştıkları konser kayıtları ile özellikle gençler arasında kısa sürede büyük beğeni topladı.

    İlk olarak “Ay Şuram Ağrıyo” adlı bir konser kaydı ve “Olmadı Kaçarız” adında bir albüm paylaşan; ekip üyeleri arasında Bartu Küçükçağlayan, Okan Yalabık, Onur Ünsal gibi ünlü oyuncuların yanı sıra ışık düzenlemeleriyle tanınan Cem Yılmazer’in de bulunduğu Büyük Ev Ablukada’nın  grup üyeleri, konserlerde kendi isimleri yerine takma isimlerini  kullanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eşsiz ortamı ile İstanbul'un en güzel konser mekanlarından biri olan Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu bu sene yine FUNORG'un organizasyonu ile birbirinden özel isimlere ev sahipliği yapacak.

    FUNORG tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “Eylül'de Harbiye’de” 2012 Konserleri " kapsamında, yine sürpriz ve daha önce yapılmamış projeler yer alacak.

    Her bir konser gerek sahne performansı gerekse ilk kez aynı sahnede yer alacak isimleri ile projeye özel hazırlanmakta.

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow