hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vizyonda bu hafta: 29 Haziran

    Vizyonda bu hafta: 29 Haziran
    expand

    "Ya Aşk Olmasaydı", "Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor", "Çernobil'in Sırları", "Daha İyi Bir Hayat" ve "Faust" bu hafta vizyona giren filmler...

    Ya Aşk Olmasaydı

    Romantik komedi türündeki "Ya Aşk Olmasaydı"nın yönetmenliğini Vicente Villanueva yapıyor.

    Hugo Silva, Adriana Ugarte, Alejandro Casaseca, Paco Luque, Inma Cuevas'ın rol aldığı filmde, gittiği falcının hayatının aşkını pek yakında bulacağını söylediği Merce'in ve bir televizyon yıldızı olmak isteyen kardeşi Loreto'nun hikayesini anlatıyor.

    Fragmanı izlemek için tıklayınız...


    Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor


    Yönetmenliğini Steve Martino ve Michael Thurmeir'in yaptığı "Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor (Ice Age: Continental Drift)", bu kez 3D olarak hayranlarıyla buluşacak.

    Küçüklerin olduğu kadar büyüklerin de ilgiyle izlediği serinin yeni bölümünde Manny, Diego ve Sid'in, kendilerini diğerlerinden ayıran afetten sonra sürüklendikleri bir kıtada başlarına gelenler beyazperdeye taşınıyor.

    Fragmanı izlemek için tıklayınız...

    Çernobil'in Sırları


    Haftanın korku filmi "Çernobil'in Sırları" ise 1986'da Rusya'da Çernobil nükleer reaktörünün patlamasıyla dünyayı nükleer felaket gerçeğiyle yüz yüze getiren Çernobil Faciası'ndan yola çıkıyor.

    Yönetmenliğini Bradley Parker'ın yaptığı filmde, Devin Kelley, Jonathan Sadowski, Ingrid Bolso Berdal rol aldı.

    Fragmanı izlemek için tıklayınız...

    Faust


    Alman yazar Wolfgang Won Goethe'nin "ruhunu şeytana satan insanı" anlattığı ünlü eseri "Faust", bu kez ünlü Rus yönetmen Alexandre Sokurov'un yorumuyla Türk izleyicisiyle buluşacak.

    Anton Adasinskiy, Hanna Schygulla ve Sigurdur Skulasson'ın rol aldığı film, dünya prömiyerini 68. Venedik Film Festivali'nde yaptı ve "Altın Aslan" ödülünü aldı.

    Film 31. İstanbul Film Festivali'nde "Yıllara Meydan Okuyanlar" bölümünde Türkiye seyircisiyle buluşmuştu.

    Fragmanı izlemek için tıklayınız...


    Daha İyi Bir Hayat


    "Daha iyi bir hayat" adlı dram türü Fransız filminde ise Guillaume Canet, Leila Bekhti, Slimane Khettabi rol alıyor. Film, sevdiği kadın ve oğluyla başka bir şehirde yeni bir hayat kurmak isteyen Yann'ın yaşadıklarını anlatıyor.

    Fragmanı izlemek için tıklayınız...
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow