Avcılar-Beylikdüzü metrobüs denemeleri başladı

Avcılar-Beylikdüzü metrobüs denemeleri başladı
expand

Avcılar-Beylikdüzü metrobüsü deneme seferlerine başladı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Yaklaşık 10 kilometre uzunluğundaki hatta Avcılar, Ambarlı, Saadetdere Mahallesi, Haramidere Sanayi, Haramidere, Güzelyurt, Beylikdüzü, Beylikdüzü Belediye, Cumhuriyet Mahallesi, Hadımköy ve Tüyap olmak üzere 11 durak bulunuyor.

Deneme sürüşlerine başlayan metrobüs, gün içinde Avcılar-Beylikdüzü hattında, 34C kodu ile, karşılıklı olarak 5'er dakika arayla hareket ederek yolcu taşıdı.

Beylikdüzü yönünden gelen yolcular, 34 ve 34A hatlarına Bayrampaşa-Maltepe durağında aktarma yapabilecek. Zincirlikuyu yönünden gelen yolcular da, Bayrampaşa-Maltepe durağından 34C hattına binerek, Beylikdüzü'ne
ulaşacak.

17 Temmuz'da planlanan deneme seferleri, bir işçinin ölümüne neden olan hattın Avcılar'daki bağlantı yolu köprüsünün beton blokların düşmesi nedeniyle bugüne ertelenmişti.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow