hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lady Gaga parfüm tasarladı

    Lady Gaga parfüm tasarladı
    expand

    Müzik dünyasının sıradışı giyim tarzı ile dikkat çeken ismi Lady Gaga, bu kez kozmetik sektöründe. Şarkıcı, Kan ve sperm kokusundan esinlenerek, esanslarını kendisinin seçtiği bir parfüm yarattı. Parfüm piyasaya çıkmadı ama ilgi şimdiden büyük.

    İddialı tercihleri, giyim ve makyajdaki farklı tarzı ile çok konuşulan her yaptığı olay olan bir kadın... Şarkıcı Lady Gaga, bu kez diğer ünlülerin peşinden gitti ve kendi parfümünü çıkaranlar kervanına katıldı.

    Parfümün adı, "Fame", şöhret... Tasarımcısı modacı Rad Hourani. Ama, karışımı şekillendiren Lady Gaga'nın özel istekleri. Onun talebi üzerine karışımda bal, güzel avrat otu ve kayısı esansları kullanılmış.

    Kendi parfümünü çıkarma konusunda diğer ünlülerin izinden gitse de bir yerde yine farkını koymuş Lady Gaga. Zira parfüm yapılırken kan ve meni kokusundan esinlenilmiş. Parfümün rengi siyah. Ama, esans tenle temas eğttiğinde o rengini kaybediyor. Bu yüzden de parfümün üzerinde "Şöhret ruhu gibi siyah ama havaya karışınca görünmez" yazıyor.

    Şarkıcının parfüm projesi aslında büyük bir gizlilikle yürütülmüştü. Karışım konusunda ser verilip sır verilmedi. Ama, haber sosyal medyaya sızınca Lady Gaga da Twitter'dan bir açıklama yaparak söylenenleri doğrulamak zorunda kaldı.

    Parfümün bu yaz raflardaki yerini alması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow