hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe yatırımcısını da sevindirdi

    Fenerbahçe yatırımcısını da sevindirdi
    expand

    Haftayı galibiyetle tamamlayarak taraftarlarını sevindiren Fenerbahçe'nin borsadaki yatırımcısı da sevindi.

    İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) işlem gören Fenerbahçe hisseleri futbol takımının rakiplerinin puan kaybettiği haftada 3 puan almasıyla yaklaşık yüzde 4 oranında değer kazandı.

    Fenerbahçe'nin Bursaspor galibiyetiyle lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 4'e indirmesinin ardından bugün İMKB'de güne yükselişle başlayan hisse senetleri, 2. seansta da yükselişini devam ettirerek 41,00 liraya kadar yükseldi.

    Cuma gününü 39,30 liradan kapatan Fenerbahçe hisseleri böylece bugünkü yüzde 4,33'lük yükselişiyle taraftarlarının ardından yatırımcısının da yüzünü güldürdü.

    Spot Toto Süper Lig'in 25. haftasında puan cetvelinin ilk 5 sırasında bulunan takımlardan Galatasaray, Beşiktaş ve Medical Park Antalyaspor puan kaybederken, Fenerbahçe Bursaspor'u yenerek lider Galatasaray ile puan farkını 4'e indirdi.

    Beşiktaş'la puanını eşitleyen Fenerbahçe, Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor ile puan farkını da 6'ya çıkardı.

    İMKB'de, bugünkü işlemlerde haftayı mağlubiyetle kapatan Galatasaray'ın hisseleri yarınki Schalke 04 ile yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde yaklaşık yüzde 1 oranında gerilerken haftayı beraberlikle kapatan Beşiktaş'ın hisseleri ise yaklaşık yüzde 0,40 oranında değer kaybetti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow