hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbullu "trafik paketi" bekliyor

    İstanbullu trafik paketi bekliyor
    expand

    İstanbul'da iş çıkış saatlerinde iki saate varan ve aşan bir semtten diğerine ulaşma süresi sürücüleri de toplu taşıma araçlarına binenleri de isyan ettirdi. Trafikte kalan bir kişi, "Demokratikleşme değil trafik paketi bekliyoruz" dedi.

    İstanbul'da akşam saatlerinde giderek yoğunlaşan trafik, sürücü ve yolculara zor anlar yaşatıyor. İş çıkış saatlerinde Beşiktaş ve Şişli istikametlerinden tünelleri kullanarak TEM ve Alibeyköy'e ulaşmak isteyen sürücüler isyan etti. Dolmabahçe'den Kağıthane'ye uzanan tünelin Bomonti çıkışında trafik durma noktasına geldi.

    Belediye otobüsüne binenler saatlerce ayakta

    Ambulansların güçlükle ilerlediği trafikte, belediye otobüslerinde yolculuk yapanlar uzun süre ayakta seyahat etmek zorunda kaldı.

    Herhangi bir kazayla karşılaşmadığını ifadeden bir sürücü, normal şartlarda 12 dakikada aldığı 10 kilometrelik yolu, 2 saatte kat ettiğini söyledi.

    3 saattir trafikte olduğu belirten bir sürücü, trafikte daha fazla beklemeyi göze alamayarak geri döndü.

    Golden Retriever cinsi köpeğiyle yola çıkan bir sürücü 1,5 saattir yolda olduğunu ifade ederek köpeğinin de sıkıldığını daha 1,5 saattik yolunun daha olduğunu belirtti.

    Trafik yoğunluğunu 3'üncü köprü inşasına bağlayanlar da vardı. 2,5 saattir yolda olan bir sürücü, "3. köprü için mantıklı bir sebep mi yaratılmaya çalışılıyor' diye sordu.

    Tünelden çıkan bir sürücü ise trafiği iyi planlama yapılmamasına bağlayarak "Demokratik paket değil, trafik paketi bekliyoruz" dedi.

    Bazı sürücüler normal karşıladı

    İstanbuldaki bir çok ana arterde trafik oluşurken, bazı sürücüler tüneli 30-45 dakikada geçtiğini ifade etti. Bazı sürücüler ise durumu normal karşılayarak "İstanbul'da olabilir böyle şeyler" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow