hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sezen rüzgarı Bodrum'da esti

    Sezen rüzgarı Bodrumda esti
    expand

    Sanatçı Sezen Aksu, Bodrum'da konser verdi.

    Bodrum Antik Tiyatro'da dinleyicileriyle buluşan Sezen Aksu, sahneye çıkarken ayağının takılması sonucu düştüğünü söyledi.

    İlk müdahaleyi sahne kapısında hazır bekleyen 112 sağlık ekiplerinin kuliste yaptığını anlatan Aksu, "Sahneye çıkamayacak durumda olsaydım çıkmazdım. Kolumda bir sorun var ama o kadar olur. Yüreğiniz ağzınıza geldi biliyorum ama gecenin devamını etkileyecek bir durum yok" dedi.

    Kaldığı otelde de boy aynasının kırıldığını söyleyen Aksu, "Bazı şeyleri biliyoruz ama benim en çok nazarım oğluma değerdi. Bu enerjimizin çok yoğunlaşmasından dolayı olan bir şey. Kendimi çok acındırırım" diye konuştu.

    Sahnedeki sohbetin ardından "Yanarım" isimli şarkısını seslendiren Aksu, konseri takip eden gazetecilere, "Arkadaşlar düşme anımı çekebildiniz mi? Haber böyle atlanıyor işte. Ben olsaydım var ya kare kare çekerdim" diye espri yaptı.

    Yaklaşık 2 saat süren konseri, şarkıcı Mustafa Sandal eşi Emina Sandal ve Zeynep Casalini, Demet Akalın'ın da arasında bulunduğu sanat, spor ve iş dünyasından çok sayıda kişi dinledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow