hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Twitter'da TRT'ye "Eurovision'a katıl" çağrısı

    Twitterda TRTye Eurovisiona katıl çağrısı
    expand

    Türk müzikseverler Kopenhag'da düzenlenecek 59. Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'nin katılmama olasılığına karşı olarak sosyal medyada harekete geçti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Danimarka'da düzenlecek olan 59. Uluslararası Eurovision müzik yarışmasına Türkiye'nin katılacağıbelirsizliğini sürdürüyor.

    Yarışmanın Yayıncı kuruluşu olan Trt'ye Tweeter'da 
    #TRTbizikopenhagagotur ve #TRTEurovisionakatil etiketiyle atılan tweetler ile müzikseverler yarışmaya Türkiye'nin de katılmasını arzuladıklarını belirtiyorlar.

    Öyleki 
    #TRTbizikopenhagagotur etiketi trend dahi oldu.

    Türkiye'nin yarışmaya katılmasını isteyen müzikseverlerin tepkilerinin üzerine yayıncı kuruluştan yarışma ile ilgili daha herhangi bir açıklama yapılmadı.

    59. Eurovision şarkı yarışması katılma hakkındaki belirsizlikler sürerken, geçtiğimiz sene gerçekleşen şarkı yarışmasına Türkiye'nin katılmaması müzikseverleri üzmüştü.

    Tweeter'da atılan "#TRTEurovisionakatil" etiketli tweet'lerde müzikseverler tepkilerini "Kopenhag'da birinciliği hakediyoruz!" ve "Bu yıl geçen seneki gibi sessiz kalmayacağız." şeklinde belirttiler.

    Bazı kullanıcılar ise TRT'nin yarışmaya katılmak istememesi halinde özel bir TV kanalının bu yarışmayı üstlenmesini istedi.


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow