hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Masa tenisinde 1 altın daha

    Masa tenisinde 1 altın daha
    expand

    17. Akdeniz Oyunları'nda masa tenisi erkekler takım müsabakalarında Türkiye'yi temsil eden Bora Vang-Ahmet Li ikilisi, altın madalya kazandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CNR EXPO'da yapılan finallerin erkekler kategorisinde Türkiye'yi temsil eden Bora Vang-Ahmet Li ikilisi, İtalya'dan Mihai Razvan Bobocica-Niagol Stoyanov çifti ile karşı karşıya geldi.

    Yapılan maçları 3-0'lık skorla geçen mililler, altın madalyanın sahibi oldu.

    İtalya'nın gümüş madalyada kaldığı müsabakalarda, bronz madalya için Marko Jevtovic ve Zsolt Pete'nin yer aldığı Sırbistan ile Zhiwenhe Cheng-Carlos David Machado ikilisinin yer aldığı İspanya takımı karşılaştı.

    İspanya, 3-1'lik skorla geçtiği maçın ardından bronz madalyanın sahibi olurken, Sırbistan ise dördüncü olarak madalya kazanamadı.

    -Kadınlarda altın İspanya'nın

    Kadınlar kategorisinde altın madalya için Yenfie Shen Zhang ve Sara Ramirez Bermudez'in yer aldığı İspanya ile Fransa'yı temsil eden Fang Xian Yi-Xue Li ikilisi karşılaştı.

    Fransız rakiplerini 3-1'lik skorla geçen İspanyol ikili altın madalyanın sahibi olurken, Fransa ise gümüş madalyada kaldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mısır adına yarışan Nadeen Eldawlatly-Dina Meshref ikilisi de, İtalyan Nikoleta Stefanova-Derbora Vivanelli çiftini 3-2 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow