hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    1 değil, 2 değil, 5 değil, 10 gol attılar!

    1 değil, 2 değil, 5 değil, 10 gol attılar
    expand

    PTT 1. Lig'de oynanan maçta Adana Demirspor ile Bucaspor 5-5 berabere kaldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    PTT 1. Lig'de 28. haftanın kapanış mücadelesinde Adana Demirspor, Bucaspor'u konuk etti. 5 Ocak Stadı'nda oynanan maçta tam bir gol yağmuru vardı. Maçın bitiminde kazanan 5-4 ile Adana Demirspor oldu.

    12. dakikada golün perdesini tecrübeli oyuncu Erman Özgür açtı ve ev sahibi ekip 1-0 öne geçti. Bu gole 1 dakika sonra Yasin Avcı cevap verirken 25'te Umut Bucaspor'u 2-1 üstünlüğe taşıdı. Adana Demirspor 30'da Özgür'le beraberliği yakalarken 39'da Burak ilk yarının skorunu tayin etti: 3-2!

    Gol yağmuru ikinci yarıda da devam etti. Adana Demirspor 50. dakikada penaltı kazanırken brezilyalı Juninho ev sahibi ekibi 4-2 öne geçirdi. Maçtan kopmayan Bucaspor 57'de Efe ve 71'de Yasin'le tekrar beraberliği yakaladı: 4-4! Açık bir futbol oynayan her iki takım da defansta hata yapmaktan geri kalmadı, 78'de Nurullah Adana Demirspor'u yine üstünlüğe taşıdı. Maç bu skorla bitecek derken Mehmet Batdal kafayı vurdu ve maç 5-5 sona erdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlk 6 için yarışan iki ekipten Bucaspor puanını 41'e yükselterek beşinciliğe yerleşirken Adana Demirspor 40 puana ulaşarak 7. sırada yer aldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow