hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzonspor'dan kötü prova

    Trabzonspordan kötü prova
    expand

    Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, Orduspor ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kaybetti.

    Bordo mavili kulüp kaynaklarından alınan bilgiye göre Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda Orduspor ile hazırlık maçı yapan Trabzonspor, karşılaşmaya, "İbrahim, Zeki, Caner, Mustafa, Bosingwa, Aykut Akgün, Colman, Malouda, Olcan, Volkan, Henrique" on biri ile çıktı.

    Maçın 5. dakikasında Ordusporlu Eren takımının ilk golünü atarken, ikinci gol ise 50. dakikada Lonita'dan geldi. Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, maçın ikinci yarısında oyuncu değişikliklerine giderek Kadir, Alanzinho, Emre ve Batuhan'ı görevlendirdi.

    Bosingwa sakatlık geçirdi

    Bu arada, maçın ikinci yarısında rakibiyle girdiği ikili mücadelede baldırından darbe alan Bosingwa, sakatlanarak hastaneye götürüldü. Yapılan tetkikler sonucunda MR'ı temiz çıkan Portekizli oyuncunun ağrıları olduğunu belirtmesi üzerine yarın tekrar kontrolden geçirileceği bildirildi.

    Trabzonspor, 18 Ağustos Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına yarın devam edecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow