hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bilic: Rakibe saygı göstereceğiz

    Bilic: Rakibe saygı göstereceğiz
    expand

    Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Tromsö ile yapacakları UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında rakibe saygı göstereceklerini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bilic, maçın yapılacağı Alfheim Stadı'nda Tromsö Teknik Direktörü Agnar Christensen, Beşiktaşlı futbolcu Ersan Gülüm ve Tromsö kaptanı Miika Koppinen ile basın toplantısı düzenledi.

    Çok önemli bir play-off maçı oynayacaklarını belirten Hırvat teknik adam, "Günümüz futbolunda kolay maç diye bir şey yok. Özellikle play-off aşamasına gelmişseniz, zaten zor bir turdasınızdır. Hem burada hem İstanbul'da zor geçecek maçlar oynayacağız. Oyunun her bölümünde elimizden gelenini en iyisini yapmalıyız" diye konuştu.   

    Rakibe saygı duyduklarını anlatan Bilic, "Avrupa'da sürekli oynayan bir takım. Ligdeki durumları iyi değil. Rakibin 3 maçını izledim. Çok şanssız kaybettikleri maçlar oldu, garip goller yediler. Rakibe saygı gösterip, turu geçmek için elimizden geleni yapacağız" ifadesini kullandı.   

    Bilic, sentetik zeminde oynayacak olmalarının bir dezavantaj olup olmadığı sorusuna, "Sentetik zeminde şimdiye kadar antrenman yapmadık, maç oynamadık. Bu akşam antrenman yapacağız. Umarım iyi koşullarda yaparız. Norveç'te futbol önemsenen bir spor. Umarım buradaki sahanın standardı normaldir. Bu bizim değiştireceğimiz bir durum değil, yarın çıkıp bu zeminde oynayacağız" yanıtıı verdi.       

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    -Ersan: "Rakibi iyi analiz ettik"-  

    Beşiktaşlı futbolcu Ersan Gülüm ise rakibi iyi analiz ettiklerini kaydederek, "Neler yapmamız gerektiğini iyi biliyoruz" dedi.   

    Ersan, Tromsö'nün ligde kötü sonuçlar aldığını hatırlatarak, "Biz ise sezonu geçen hafta açtık. Çok heyecanlıyız. UEFA Avrupa Ligi'nde oynamayı özledik. Yüzde yüzle oynayıp yarın burada kazanmayı ve turu garantilemeyi düşünüyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

    Trömsö Teknik Direktörü

    Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Tromsö'nün teknik direktörü Agnar Christensen, siyah beyazlı ekibin zorlu bir rakip olduğunu söyledi

    Christensen, maçın oynanacağı Alfheim Stadı'nda Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Beşiktaşlı futbolcu Ersan Gülüm ve Tromsö kaptanı Miika Koppinen ile basın toplantısı düzenledi.

    Christensen, Beşiktaş gibi iyi bir takımla eşleşmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Beşiktaş, Türkiye'de iyi neticeler almış, bizim için çok zor bir rakip" dedi.   

    Beşiktaş karşısında ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Christensen, "Turu atlamaya çalışacağız. Teknik direktör ve oyuncularına saygımız sonsuz. Beşiktaş ile zorlu iki maç oynayacağız" diye konuştu.   

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tromsö kaptanı Miika Koppinen ise Beşiktaş'ın çok iyi bir takım olduğunu belirterek, "Elimizden geleni yapıp, burada kazanmak istiyoruz. Tur şansları yüzde 50" ifadesini kullandı.   

    Basın toplantısının ardından teknik adamlar ve futbolcular maç için birbirlerine başarı diledi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow