hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Moto G6 serisi 3 modelden oluşacak

    Moto G6 serisi 3 modelden oluşacak
    expand
    KAYNAKEcevit Bıktım

    Geçtiğimiz günlerde sızıntı dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan Evan Blass, Moto G6 ile ilgili bazı bilgileri sızdırmıştı. Blass, G6, G6 Play ve G6 Plus modellerinin özellikleri ve fiyatı hakkında bazı detayları takipçileri ile paylaşmıştı. Blass’ın ardından şimdi de Çin’de faaliyet gösteren MySmartPrice G6 serisinin fotoğraflarını servis etti. Bu görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Akıllı telefon pazarının en köklü isimlerinden biri olan Motorola, bazı cep telefonu üreticileri gibi iflasın eşiğine gelmişti. Kısa süre önce Lenovo tarafından satın alınan köklü şirket, şimdilerde ise oldukça aktif bir görünüm sergiliyor. Mobil Dünya Kongresi’nde boy gösterecek olan Motorola, bir süredir üzerinde çalıştığı Moto G6 serisine ait 3 telefonlar sahneye çıkacak.

    Moto G6

    Temel olarak dışarıdan bakıldığında 3 modelin de benzer tasarım çizgisinde olduğunu görüyoruz. Elbette arada bazı ufak farklılıklar da yok değil. Dikkatli bir şekilde bakıldığında, G6 ve G6 Plus modelinde çift ana kamera bulunduğunu, G6 Play’de ise yalnızca 1 kameranın bulunduğunu fark edebilirsiniz.

    Moto G6 Play

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ayrıca G6 ve Plus modelinde ön tarafta yer alan home tuşu G6 Play modelinde yer almıyor. Muhtemelen bu tuş aynı zamanda parmak izi okuyucusu görevi de görecektir. G6 Play’in arka kısmında yer alan Motorola logosunun parmak izi okuyucusu olduğuna dair bazı iddialar mevcut, fakat bu da kesinleşmiş değil.

    Moto G6 Plus

    Moto G6 serisi, tüm modelleri ile MWC 2018’de tanıtılacak. Serinin tepe modelinin 330 dolar gibi uygun bir fiyata satışa sunulacağı iddia ediliyor. Yine de bekleyip göreceğiz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow