hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mario Gomez'in yeni hocasından inanılmaz istatistik: 7 maç üst üste...

    Mario Gomezin yeni hocasından inanılmaz istatistik: 7 maç üst üste...
    expand
    KAYNAKAA - Cnnturk.com

    Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) 11. haftanın kapanış maçında Wolfsburg ile Hertha Berlin 3-3 berabere kaldı. Bu beraberlik sonrasında ilginç bir istatistik ortaya çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Volkswagen Arena'da oynanan karşılaşmada konuk ekip Hertha Berlin, henüz ilk dakikada Vedad Ibisevic’in golüyle 1-0 öne geçti.

    Wolfsburg, rakibine 41. dakikada milli futbolcu Yunus Mallı ve 44. dakikada Mario Gomez’in golleriyle cevap verdi ve ilk yarı ev sahibi ekibin 2-1’lik üstünlüğüyle tamamlandı.

    Hakan Çalhanoğlu asist yaptı

    Çekişmeli geçen karşılaşmada konuk ekip, 53. dakikada Karim Rekik’in topu filelere göndermesiyle 2-2’lik eşitliği sağladı.

    Ev sahibi takım, 60. dakikada Divock Origi ile bulduğu golle durumu 3-2 yaptı. Hertha Berlin, 83. dakikada Davie Selke’nin topu ağlarla buluşturmasıyla skoru 3-3'e getirdi ve mücadele bu sonuçla tamamlandı.

    Mario Gomez’in ilk yarıda penaltı kaçırdığı maçta, Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemiyle ev sahibi ekibin iki golü iptal edildi.

    Tribünleri esir alan güzel: Malene Pedersen

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu beraberlik sonrası Wolfsburg'da ilginç bir istatistik ortaya çıktı. Ligin ilk 4 haftasındaki kötü gidişat sonrası Andries Jonker ile yollarını ayıran ekip, Martin Schmidt'i takımın başına getirmişti.

    Martin Schmidt'in başa geçmesinin ardından çıktığı 6 maçtan da beraberlik ile ayrılan Wolfsburg, bu beraberlik ile seriyi 7 maça çıkardı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow