Yanan çarşıdaki esnafın borçları ötelenebilir

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ankara'daki Yunus Emre halk çarşısında çıkan yangınla ilgili, "Vergi borçlarının ötelenmesi için Maliye Bakanlığı nezdinde çalışma yapacağız" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bakan Yazıcı, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve yangında dükkanları hasar gören esnafı Bakanlık'ta kabul etti.
Esnafın sıkıntılarını dinleyen Yazıcı, "Bu tespitleri hükümetimize aktaracağız. Bakanlığımız bünyesinde hemen değerlendirmeye aldık. Halk bankası üzerinden esnaf kefalet kooperatifleri aracılığı ile kullandığınız krediler olabilir. Bunlara ilişkin çalışmalarımız olacak" dedi.
Yazıcı, esnafın vergi borçlarının ötelenmesi ile ilgili de, Maliye Bakanlığı nezdinde çalışma yapacaklarını söyledi.
Ancak esnafın "Ne kadar zarar oluşmuşsa hükümet karşılayacak" diye bir kanıya kapılmamasını istedi, "Mevcut imkanlar seferber edilecek" mesajını verdi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sarıyer'de ahşap binada korkutan yangın
Ordu'daki 'kuş cenneti' güzelliğiyle büyülüyor! Günde 5 bin ziyaretçi ağırlıyor
Boşanma aşamasındaki eşinin ailesine kezzapla saldırdı: Ölmeden kurtulmak istiyorum
9 İLÇEDE ELEKTRİKLER YOK! İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: 18 Mayıs İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama
Vapur Seferleri İptal Mi? 18 Mayıs Pazar Şehir Hatları Vapur Seferleri İptal Mi? İstanbul Yol Durumu