hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Salih Uçan Devler Ligi kadrosunda

    Salih Uçan Devler Ligi kadrosunda
    expand
    KAYNAKAA

    Roma'nın UEFA'ya gönderdiği Şampiyonlar Ligi listesinde Türk orta saha oyuncu Salih Uçan da yer aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma'da forma giyen milli oyuncu Salih Uçan, sarı-kırmızılı takımın UEFA Şampiyonlar Ligi maçları kadrosuna alındı.

    Roma'nın geçen yıl Fenerbahçe'den iki yıllığına kiraladığı 21 yaşındaki Salih, sarı-kırmızılı takımın bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda İspanya'dan Barcelona, Almanya'dan Bayer Leverkusen ve Belarus'tan BATE Borisov takımlarıyla yapacağı karşılaşmaların kadrosunda yer alacak. Basında adı zaman zaman başka takımlarla da anılan Salih, teknik direktör Rudi Garcia'nın kendisine şans vermesi durumunda sarı-kırmızılı formayı "Devler Ligi"nde giyecek.

    Geçen sezon dizinden geçirdiği sakatlık sebebiyle tekrar ameliyat edilecek ve sezon ortasında sahalara dönmesi beklenen Hollandalı orta saha oyuncusu Kevin Strootman ile gözden çıkarılan İngiliz sol bek Ashley Cole ise kadroya alınmadı.

    Roma, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçını, 16 Eylül'de Roma Olimpiyat Stadı'nda Barcelona ile yapacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Roma takımının UEFA'ya gönderdiği 21 kişilik Şampiyonlar Ligi listesinde şu isimler bulunuyor:

    Leandro Castan, Daniele De Rossi, Morgan De Sanctis, Lucas Digne, Edin Dzeko, Iago Falque, Alessandro Florenzi, Mohamed Salah, Manuel Iturbe, Seydou Keita, Konstantinos Manolas, Radja Nainggolan, Miralem Pjanic, Antonio Rudiger, Sisenando Maicon, Wojciech Szczesny, Vasileios Torosidis, Francesco Totti, Salih Uçan, William Vainqueur, Kouassi Gervinho.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow