hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nazlı Sultan Kayaaslan İşte Benim Stilim All Star'dan ayrıldı

    Nazlı Sultan Kayaaslan İşte Benim Stilim All Stardan ayrıldı
    expand

    Moda programı İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarından Nazlı Sultan Kayaaslan yarışmadan ayrıldı. İki gün boyunca ulaşılamayan Kayaaslan'ın evlilik hazırlıkları yaptığı için yarışmadan ayrıldığı öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TV8'de yayınlanan moda programı İşte Benim Stilim All Star, moda ve magazinseverlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Programda şöhret olan yarışmacı Nazlı Sultan Kayaaslan, hafta başından beri çekime katılmadı. İki gün boyunca ulaşılamayan Kayaaslan’la ilgili açıklama bugün programın sunucusu Öykü Serter’den geldi.

    Serter “Bir kayıp ilanımız var malumunuz, Nazlı Sultan Kayaaslan sevdiğimiz favori yarışmacımızdı. Kendisinden haber aldık, en son Nurella da söylemişti 'Nişanlısın sen' demişti. İnanılmaz şekilde düğün hazırlıkları yapıyor dolayısıyla buraya vakit ayıramayacağından bir tercih yapmak zorunda kaldı ve yarışmadan ayrılmak istedi. Biz de anlayışla karşıladık. Nazlı Sultan Kayaaslan ile yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Mutluluklar diliyoruz” dedi.

    Sosyal medya hesabından duyurdu

    Nazlı Kayaaslan da, sosyal medya hesabından açıklama yaparak konu ile alakalı yanlış yorumların yapılmamasını rica etti. Herhangi bir elenme durumunun söz konusu olmadığını belirten Kayaaslan, yarışmadan ayrılmadan önce tazminatını ödediğini, kendisini destekleyen herkese de teşekkür ettiğini açıkladı. Nazlı Kayaaslan bir yıldır birlikte olduğu Umut Akbulut ile bir ay önce evlilik kararı aldığını fakat, yarışma ile hazırlıkların bir arada gitmeyeceğini düşündüğü için yarışmadan vazgeçtiğini açıkladı. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow