Hollywood kostüm ve aksesuarları sergisi

Hollywood kostüm ve aksesuarları sergisi
expand

Sinema tutkunu Bilkent Üniversitesi öğrencisi Özgür Çift'in, Hollywood filmlerinde kullanılan kostüm ve aksesuarlardan oluşan koleksiyonu, Ümraniye'de sergi olarak açıldı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Meydan Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen törenle açılan sergide, Brad Pitt'in "Dövüş Kulübü"nde giydiği kürkten, Jim Carrey'in "Sil Baştan"da giydiği pijamaya, Keanu Reeves'in "Matrix"te giydiği monttan "Testere" filminde kullanılan testereye, "Saw" filminde kullanılan kayıt cihazına kadar 55 kostüm ve aksesuar yer alıyor.

Özgür Çift'in sergisi, 1 Hazirana kadar açık kalacak.

Hollywood kostüm ve aksesuarları, 5-11 Haziran tarihleri arasında Gaziantep, 13-22 Haziran tarihleri arasında Adana, 25 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında Konya M1 alışveriş merkezlerinde, 3-13 Temmuz tarihleri arasında Ankara Antares, 16-20 Temmuz tarihleri arasında da Kartal M1 alışveriş merkezlerinde sergilenecek.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow