Milwaukee Bucks Boykins'i aldı

Milwaukee Bucks Boykinsi aldı
expand

Milwaukee Bucks, Steve Blake karşılığında Denver Nuggets'tan deneyimli oyun kurucu Earl Boykins'i kadrosuna kattı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Ersan İlyasova'nın takımı Milwaukee, NBA'in en kısa oyuncusu Earl Boykins'i (1.65m) Steve Blake karşılığında Denver'dan aldı.
 
Bucks'ın genel menajeri Larry Harris, kısa ve uzun vadeli planları doğrultusunda bu takası gerçekleştirdiklerini söyledi.
 
En iyi iki skoreri Michael Redd ve Mo Williams'tan sakatlıkları yüzünden faydalanamayan Bucks, 15.2 sayı ortalaması ile oynayan Boykins ile bu sıkıntısını bir ölçüde gidermeye çalışacak.
 
Dokuz yıldır NBA'de forma giyen Boykins, Denver'da bu sezon 31 maçta 4.3 asist ve 2.0 ribaunt ortalamaları da yakaladı.
 
Boykins ile birlikte Bucks'a gelen forvet Julius Hodge NBA'de ikinci yılını geçiriyor ve bu sezon sadece dört maçta forma giydi.
 
NBA kariyerine 2003 yılında Washington Wizards'ta başlayan Steve Blake geçtiğimiz sezon Portland'da 8.2 sayı ve 4.5 asist ortalamaları ile oynadı. Oyun kurucu pozisyonunda görev yapan Blake bu sezon 33 maçta 3.6 sayı ve 2.5 asist ortalamasına sahip.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow