Eski bakan da trafik kurbanı

Eski bakan da trafik kurbanı
expand

Eski bakanlardan Mustafa Taşar, Afyonkarahisar-Ankara karayolunda geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Türkiye'de Kurban Bayramı tatili süresince meydana gelen trafik kazalarında ölenlerin sayısı 45'e yükseldi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

İzmir istikametinden Ankara yönüne gelmekte olan Mustafa Taşar'ın kullandığı 06 YKJ 22 plakalı özel otomobil, saat 19.40 sıralarında Afyonkarahisar Çevre Yolu Köprülü Kavşağı'nda havanın yağışlı ve yolun kaygan olması nedeniyle virajı alamayarak şarampole devrildi.
 
Kazada, Mustafa Taşar olay yerinde öldü. Araçta bulunan Taşar'ın eşi Güldelen Taşar, kızı Gonca Taşar ve yeğeni Efe Taşar yaralı olarak Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
 
1951 yılında Gaziantep'te doğan Taşar, Anavatan Partisi'nin kurucularındandı.

Taşar, 17’nci Dönem Gaziantep Milletvekili olarak TBMM'ye girdi. Bir süre ANAP Genel Başkan Danışmanlığı da yapan Taşar, 47 ve 48’inci hükümetlerde devlet bakanı olarak görev aldı.
 
Mustafa Taşar, Çevre Bakanlığı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Turizm Bakanlığı görevlerinde bulunmuştu. 
 
Bayramdaki kazalarda 45 ölü
 
Türkiye'de 4 günlük Kurban Bayramı tatili süresince meydana gelen trafik kazalarında 45 kişi öldü, 261 kişi yaralandı.
 
Tatilcilerin dönüş yoluna çıktığı bugün meydana gelen diğer kazalarda 10 kişi öldü, 73 kişi yaralandı. 
 
CHP milletvekili Büyükcengiz de öldü
 
Tatilin son günü olan bugün, bayram ziyaretlerinde bulunan CHP Konya Milletvekili Nezir Büyükcengiz'in de içinde bulunduğu araç, Konya'nın Güneysınır ilçesi Aydoğmuş köyü yakınlarında devrildi.
 
Kazada, milletvekili Nezir Büyükcengiz ile aynı araçtaki CHP Konya İl Teşkilatı Sekreteri Ali Alp hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow