Kaza yapan araçta silahlar bulundu

Afyonkarahisar'da kamyon ile bir cipin çarpışması sonucu biri emekli başkomiser 4 kişi öldü. Jandarma, emekli başkomiserin kullandığı araçta, bavul içine gizlemiş otomatik silah, "Glock" marka tabanca, esrar ve çek-senetler buldu.
Kaza, Afyon-Karahisar-Dinar karayolunun 20'nci kilometresinde meydana geldi.
Emekli Başkomiser Mehmet Şanlı'nın kullandığı cip, karşı yönden gelen İbrahim Anık'ın kullandığı kamyon ile çarpıştı.
Kazada, cipin sürücüsü Tunceli doğumlu 56 yaşındaki emekli başkomiser Mehmet Şanlı, Ankara Bala doğumlu 31 yaşındaki müteahhit Hüseyin Mert ve Trabzon Of doğumlu 41 yaşındaki Bağcılar Kaymakamlığı Ziraat Odası Meclis üyesi Turan Balık ile kimliği belirlenemeyen 1 kişi hayatını kaybetti.
Kamyon sürücüsü ile yanında oturan 1 kişi de yaralandı. Emekli polis Mehmet Şanlı'nın özel harekatta görev yaptığı öğrenildi. Hurdaya dönen cipin bagajında, jandarmayı şaşırtan silahlar bulundu.
Bavul içinde giysiler arasına gizlenen "Baretta" marka otomatik tüfek, 1 "Baretta" marka tabanca, 1 "Glock" marka tabanca, 1 "Heckler Koch" marka tabanca olduğu belirtildi. Bu silahlara ait çok sayıda mermi ile esrar ve çek-senet bulundu.
Ayrıca 14 bin ve 20 bin YTL tutarında 2 adet banka çekine el konuldu.
Savcılık şimdi, kaza ve başkomiserin kullandığı araçta bulunan silahlarla ilgili araştırma yapıyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması
PKK nasıl kuruldu? Abdullah Öcalan kimdir? 45 yıllık terör dönemi nasıl son bulacak?
Hiç eğitim almadı ama 11 dil biliyor: Hepsini kullandığı bu yöntemle öğrendi
SON DAKİKA... Sivas'taki vahşette sır perdesi kalktı! Hedefte anne de varmış
RESİMLİ CUMA MESAJLARI: Güzel Dualı, Türk Bayraklı, Resimli, Yazılı, Ayetli 9 Mayıs Cuma Mesajları!