"367 noktasında sıkıntı yaşanmayacak"

Yozgat'tan milletvekili seçilen MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, cumhurbaşkanlığı seçiminde 367 noktasında sıkıntı yaşanmayacağını söyledi.
Mehmet Ekici, milletvekili mazbatasını aldıktan sonra, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
 
Ekici, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, cumhurbaşkanlığı seçiminde TBMM Genel Kurulu'na gireceklerini açıkladığını hatırlattı.
 
MHP'nin görevinin iktidarın çıkardığı her adaya kayıtsız şartsız oy vermek olmadığını da vurgulayan Ekici, AK Parti'nin cumhurbaşkanını seçecek yeterli sayıya sahip olduğunu, birinci turda olmasa bile daha sonraki turlarda cumhurbaşkanını seçebileceğini ifade etti.
 
"MHP-DTP sürtüşmesi iftira"
 
Ekici, MHP ile DTP'nin desteklediği bağımsız milletvekillerinin "sürtüşeceği" yönündeki iddialara ise bunun MHP'ye atılmış bir iftira olduğunu vurguladı.
 
Ekici, "Biz yeminini Türkçe yapan ve yeminine sadık kalan milletvekilleriyle neden sürtüşelim? Ama bu milletvekilleri Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne dönük, milli bütünlüğümüze dönük ve emperyalist sürecin işleyişine dönük bir faaliyete girerlerse biz adını koyuyoruz, ister DTP'li olsun, ister AK Partili olsun onunla mücadele ederiz" dedi. 
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
 
 - Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? AFAD - KANDİLLİ RASATHANESİ 31 EKİM 2025 SON DEPREMLER LİSTESİ!
 - Ehliyet yenileme ücreti ne kadar, kaç TL, gerekli belgeler neler? Dikkat ehliyetini yenilemeyenler 7.438 TL ödeyecek! 2025 EHLİYET YENİLEME ÜCRETİ!
 - HAVA DURUMU SON DAKİKA 31 EKİM 2025 | İzmir, Ankara ve İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji il il hava durumu tahmin raporu!
 - SON DAKİKA | KARTALKAYA DAVASINDA KARAR VERİLDİ! Kartalkaya davasında karar ne oldu? 78 kişi hayatını kaybetmişti! Otel sahibi Halit Ergül'e...
 - RESİMLİ CUMA MESAJLARI 31 EKİM 2025 | Anne, baba, eş ve sevgiliye özel dualı, hadisli, kısa - uzun, resimli cuma mesajları TIKLA-İNDİR!


