ABD’den Avrupa’ya seyahat uyarısı

ABD Dışişleri Bakanlığı, Brüksel’deki terör saldırılarının ardından Avrupa’ya ve Avrupa içinde seyahat edecek vatandaşlarını uyardı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bakanlık tarafından seyahat uyarısına ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “Terör grupları yakın zamanda Avrupa genelindeki spor etkinliklerini, turistik alanları, restoranları ve ulaşım noktalarını hedef alan saldırılar planlamayı sürdürüyor” ifadesi kullanıldı.
Açıklamada, uyarının 20 Haziran'a kadar geçerli olacağı kaydedildi. ABD vatandaşlarından, kamusal alanlarda ve toplu ulaşım araçlarını kullanırken tetikte olmaları istenilen açıklamada, kalabalık alanlardan uzak durulması ve özellikle dini tatil günlerinde dikkatli olunması çağrısı yapıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ABD saldırıları sonrası İranlılar meydana indi: Savaşacağız, öleceğiz, teslim olmayacağız
SON DAKİKA ABD İRAN'I VURDU MU: Amerika İran'ı Vurdu Mu? ABD, İran-İsrail Savaşına Dahil Oldu Mu? Gözler Arakçi ve İran ABD Son Dakika Gelişmelerinde
ABD'nin amacı İran'da rejim değişikliği mi? Tahran'a mesaj gönderildi
Çin Medyasında Böyle Yankılandı: ABD, Irak’ta Yaptığı Hatanın Aynısını İran’da Tekrarlıyor!
Guterres’ten İsrail-İran gerilimi uyarısı: “Bölge uçurumun kenarında, çatışma kontrolden çıkabilir”