Son dakika: Almanya'dan PKK açıklaması

Son dakika: Almanyadan PKK açıklaması
expand

Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Almanya teröristleri destekliyor' suçlamasına yanıt verdi. Maiziere, "Türkiye'den PKK ile mücadele konusunda ekstra derse ihtiyacımız yok" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Son Dakika- Hollanda'dan Erdoğan'ın açıklamalarına yanıt

Almanya'dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı eleştirilere yanıt geldi. Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere, yaptığı açıklamada PKK'nın Almanya'da yasaklı bir örgüt olduğunu belirtirken, 'PKK da dahil olmak üzere terörizme tolerans göstermiyoruz' diye konuştu.

"Türkiye'nin bize mahkemelerimizde kullanmak üzere teröristlerle ilgili sağlayabileceği her türlü bilgiye açığız ancak PKK ile mücadele konusunda bir derse ihtiyacımız yok" diye konuşan Maiziere, Türkiye'nin uluslararası terörizmle mücadele konusunda önemli bir ortak olduğunun da altını çizdi.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow