Brüksel'i kana bulayan saldırıları IŞİD üstlendi

Belçika'nın başkenti Brüksel'de 34 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin yaralandığı kanlı saldırıları IŞİD üstlendi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Belçika'nın başkenti Brüksel'de Zaventem Uluslararası Havalimanı'nda iki ve Maalbeek'teki metro durağında bir patlama meydana geldi. Patlamalarda 34 kişi öldü. Brüksel Savcısı'nın bürosundan yapılan açıklamada Zaventem Havalimanı'ndaki saldırıyı intihar bombacısının gerçekleştirdiği belirtildi. Öte yandan havalimanında olay yerinde bir kalaşnikof ile patlamamış intihar yeleği bulundu.
Russia Today'in Mısır medyasına dayandırdığı haberine göre de saldırıyı IŞİD üstlendi. Üstlenme açıklaması IŞİD bağlantılı Amak Haber Ajansı'nda yayınlandı.
Reuters da saldırıları IŞİD'in üstlendiğini duyurdu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Almanya’da Friedrich Merz’e şok! 328 sandalyeli koalisyondan 310 oy çıktı: İlk turda başbakan seçilemedi…
Venüs’e Ulaşamadı, Dünya’ya Düşecek! ‘Kosmos 482’ Kontrolsüz Şekilde Yaklaşıyor… Tahminler Belli Oldu: Türkiye de Risk Altında!
Parti için katliam yapıyorlar! İsrail askerlerinden aşağılık eylem
Altın Nasıl Oluşur? Bilim İnsanları Yeni İpucu Buldu: Tüm Gözler Bu Patlamada! Bir Çay Kaşığı 1 Milyar Tona Eşit…
Almanya'da yeni kabine belli oldu... İsimler netleşti: 8'i kadın 17 bakan!