Canlı bombanın kadın değil erkek olduğu ortaya çıktı

Paris'teki terör saldırılarının faillerini yakalamak için polisin Saint-Denis'de gerçekleştirdiği operasyonda kendini patlatan kişinin Hasna Aitboulahcen olmadığı ortaya çıktı.
Fransız polis kaynakları, daha önce açıklandığı gibi polisin operasyonunda kendini patlatan kişinin bir kadın değil erkek olduğu bilgisini verdi.
Açıklamada canlı bombanın aynı operasyonda öldürülen saldırının planlayıcısı Abdülhamid Abaaoud'un kuzeni Hasna Aitboulahcen'in olmadığının anlaşıldığı belirtildi.
Çarşamba günü 7 sat süren operasyon sonrası, Aitboulahcen'in Avrupa'da kendini patlatan ilk kadın canlı bomba olduğu iddia edilmişti.
Tunceli'deki bir okulda yapılan deney sırasında patlama
Polisin Paris'teki terör saldırılarının faillerini yakalamak için Saint-Denis'de gerçekleştirdiği operasyonda 3 terörist ölü ele geçirilmişti.
Teröristlerin kaldığı eve yönelik operasyonda ölü geçirilen üçüncü cesetin kimliğinin tespiti yönündeki çalışmalar ise devam ediyor.
PKK'nın molotof attığı otobüste dehşet anları
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ABD donanmasının göz bebeği: USS Nimitz! Orta Doğu yolundaki yüzen nükleer gücün özellikleri neler?
İran: Önümüzdeki saatlerde Israil'e saldırılar yoğunlaşacak
İran-İsrail geriliminde Moskova'dan yeni öneri: "İran'ın uranyumu Rusya’ya taşınabilir"
G7'den neden erken ayrıldı? Trump, "Macron reklam peşinde" diyerek yalanladı: Sebebi çok daha büyük bir şey!
ABD, İran’a müdahale edecek mi? 5 kritik nokta! Abdulkadir Selvi yazdı