Esad: Türkiye'nin talebine rağmen...

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Türkiye’nin Kosova çıkarları doğrultusunda destek sunmasının istenmesine rağmen Sırbistan’ı desteklediklerini ve desteklemeyi sürdürdüklerini söyledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Cumhuriyet gazetesi operasyonu savcısı hakkında açıklama
Belgrad’ın “Politika” gazetesine verdiği demecinde Esad, “Savaşımızdan doğrusu yedi sekiz yıl önce bu desteğimizi sunmuştuk ve Türkiye ile iyi ilişkilerimize rağmen etkisini reddetmiştik. Sırbistan’ı desteklemiştik” şeklinde konuştu.
Sırbistan’ı desteklemeye devam edeceğini belirten Esad, Suriye ve Sırbistan’ın ikili ilişkilerin çok daha iyi bir konumda olması için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA... Gerilim had safhada! Hindistan 3 havalimanını vurdu: Pakistan füzelerle karşılık verdi
Hindistan, Pakistan! Nüfus oranları açıklandı! İşte Dünyanın en kalabalık ülkesi! Dünya haritası ülkeler!
Kritik temas öncesi Trump’tan Çin’e tarife mesajı: İndirim sinyali geldi, rakam açıkladı!
Rusya Zafer Günü’nü kutluyor: Kızıl Meydan'da gövde gösterisi! Putin, Kuzey Koreli askerleri selamladı...
Beyaz Saray'da yankılanan soru: First Lady nerede?