Suriye'de çocuk parkına füze düştü

Suriye'de muhaliflerin elindeki Humus'a atılan bir füze çocuk parkına düştü. 20 kişi öldü, 100 kişi yaralandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Vaer bölgesindeki sahra hastanesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, Esad rejiminin Humus'un Vaer bölgesindeki bir oyun parkına füze ile düzenlediği saldırıda çoğunluğu çocuk 20 kişi yaşamını yitirdi, 100 kişi yaralandı.
Bu arada yerel medya aktivistleri, füzenin rejim birlikleri tarafından atıldığını, yaralıların bölgedeki Sahra hastanelerine kaldırıldığını, rejim güçlerinin tank ve havan toplarıyla bölgeye düzenlediği saldırıları son zamanlarda artırdığını ifade etti.
Öte yandan Humus medya merkezi, saldırıdaki ölü sayısını doğrulayarak çok sayıda yaralının durumunun ciddi olduğunu vurguladı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Trump'ın adımı sonrası akıllardaki soru: ABD, İran’ı vuracak mı? Abdulkadir Selvi yazdı
"İran’da rejim değişikliği" söylemleri... İddia: Trump ikna olmadı ama 'ani hamle' seçeneği masada
İran’da Mossad ajanı avı! Vatandaşlara ‘ihbar’ çağrısı: Gece güneş gözlüğü takanlar, kapalı perdeler…
ABD donanmasının göz bebeği: USS Nimitz! Orta Doğu yolundaki yüzen nükleer gücün özellikleri neler?
İran: Önümüzdeki saatlerde Israil'e saldırılar yoğunlaşacak