hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Avea, TTNET ve Türk Telekom tek marka altında birleşti

    Avea, TTNET ve Türk Telekom tek marka altında birleşti
    expand

    Türk Telekom, Avea ve TTNET "Türk Telekom" markası altında birleştirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Entegre telekomünikasyon şirketi Türk Telekom, dünya trendleri, müşteri ihtiyaçları ve gelecek vizyonu doğrultusunda mobil, sabit ses ve genişbant ile TV ürün ve hizmetlerini "Türk Telekom" markası altında birleştirdiğini duyurdu.

    Buna göre; Avea, TTNET ve Türk Telekom markaları tüzel kişilikler korunarak "Türk Telekom" tek markası altında birleştirildi.

    Türk Telekom 30 Eylül 2015 itibariyle 12.9 milyon sabit erişim hat, 7.8 milyon geniş bant ve 17 milyon mobil abonesine hizmet veriyor.
    Sanatın ikonları !f İstanbul'da buluşuyor!
    Şirketten yapılan açıklamada, tek marka altında hizmet sunulması işleminin 27 Ocak 2016 itibariyle hayata geçirileceği belirtilerek, "Türkiye'nin büyüme ivmesini de dikkate alarak belirlenen yeni yapılanma, gelecek dönemde Türk Telekom'un ülkenin ve bölgenin dijital üssü olma vizyonunu da içeriyor" denildi.

    Açıklamada, yeni dönemle birlikte Türk Telekom'un 206,000 kilometrelik fiber ağının en hızlı ve en yüksek kapasitede iletişim ve eğlence hizmetlerinin hem mobil hem de sabit ağlar üzerinden verilmesini mümkün kılacağı belirtildi.

    Marka birleşmesini işgücünde hiçbir kesintiye gitmeden ve servislerde herhangi bir aksama yaşamadan tamamladıklarını belirten Türk Telekom CEO'su Rami Aslan, birleşmenin Türkiye'de iletişim ve eğlence alanında köklü değişimlere yol açacağını ifade ederek, "Tek marka altında birleşmek en yüksek kapasite, en yüksek hız, en yüksek servis kalitesi, en geniş ürün portföyü, tek noktadan hizmet, tek çağrı merkezi ve tek internet sitesi anlamına geliyor. Bunun yanında bütün satış sonrası destek hizmetleri de tek bir noktadan sunulacak" dedi.
    Filmler "Aşk ve Başka Bi' Dünya" için yarışıyor!
    Aslan, sahip oldukları fiber altyapı ve frekanslarla sadece 4.5G'nin değil, tüm yeni nesil mobil teknolojilerin lideri olmayı hedeflediklerini söyledi.

    Birleşme işlemi ile birlikte Türk Telekom'un logosunda da değişikliğe gidildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow