hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Experian Analitik ekibi büyüyor

    Experian Analitik ekibi büyüyor
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Experian, geçtiğimiz yıldan bu yana 2 kat büyüyerek 13 kişiye ulaştığı Türkiye ve toplam 190 kişilik EMEA ekibiyle Türkiye'deki finans ve telekom sektörlerindeki firmaların kredi riskini, uluslararası alanda başarısı kanıtlanmış en iyi uygulama teknikleriyle yönetmelerine yardımcı olurken, ülke riskinin de kontrol altında tutulmasını sağlıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Experian, büyük çaptaki veri havuzlarının geliştirilmesini sağlarken, toplanan veriyi herkesin kullanabileceği bilgiye dönüştürüyor.

    Bilgi hizmetleri şirketi Experian, iki kat büyüyerek 13 kişiye ulaştığı Türkiye analitik ekibi ve toplam 190 kişilik EMEA ekibiyle, Türkiye'deki finans ve telekom sektörlerindeki firmalara karşılaştıkları birçok karar noktasında en doğru ve uygun kararların alınması için analitik çözümler sunuyor.

    Pazarda bu konuda destek ihtiyacı artarken, Experian 13 kişiye ulaştığı analitik ekibini, 2016'da 15 kişiye çıkarmayı ve analitik ekibiyle müşterilerinin artan taleplerini hızlı şekilde karşılamayı hedefliyor.

    Experian analitik ekibi, uyguladıkları tekniklerle Türkiye'deki finans ve telekom sektörlerindeki firmaların karlılıklarını maksimize ederek ve koruyarak istihdamlarını devamlı hale getirmelerini sağlıyor.
    Toyota yeni crossover modelini Türkiye'de üretecek
    Büyük ve küçük ölçekli bankalara kredi kabul ve ret, tahsis edilebilecek uygun limit ve vade konularına ek olarak, gecikmeye düşen krediler için alınması gereken en uygun aksiyonlar hakkında da yardımcı oluyor.

    Experian analitik ekibi ayrıca, kredinin yasal takibe gitmesi durumunda, hangi avukatlık bürosuna atanması, sermayenin hangi ürünlere ne şekilde dağıtılması, ürün pazarlama stratejilerinde hangi kanaldan hangi ürünlerin önerilmesine yönelik de analitik çözümler sağlıyor.

    Telekom sektöründe ise, müşterilerine hangi kampanyanın sunulması ve hangi müşteriye hangi cihaz limitinin verilmesi gerektiği konusunda gelişmiş analitik teknikler ile destek oluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow