hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Güzellik ve Bakım 2017 Fuarı'na rekor katılım bekleniyor

    Güzellik ve Bakım 2017 Fuarına rekor katılım bekleniyor
    expand

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın güzellik uzmanlarının sorunlarına ilişkin onayladığı Bakanlar Kurulu kararının ardından Lütfi Kırdar Fuar ve Kongre Merkezinde 6-9 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek Güzellik ve Bakım 2017 Fuarı'na rekor katılım bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, güzellik uzmanlarının sorunlarına ilişkin canlı yayında onayladığı Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Ülke çapında yaklaşık 108 bin güzellik salonunu ilgilendiren bu haberin ardından, Lütfi Kırdar Fuar ve Kongre Merkezinde 6-9 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek Güzellik ve Bakım 2017 Fuarı'na rekor katılım bekleniyor.

    Sektör temsilcilerinden MORMED Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Dağar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, bu kararla sadece sektöre emek veren güzellik uzmanlarının değil, yüzde 100 yerli ve milli foto epilasyon cihazları üreten firmaların da uluslararası alanda Türkiye'yi temsil edebilir markalar çıkarma noktasında önlerinin açıldığını belirtti. Dr. Dağar, sektörde belirsizliğin sona erdiğini, bundan sonra halen İngiltere, İran, Ukrayna ve Bulgaristan’a olan foto epilasyon cihazları ALEX, MAGIC PULSE ve RED SHİNE patentli sistemlerin daha çok ülkeye ihraç edilmesi için çalışacaklarını söyledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow