CNN Türk

Güncel Konular

Kaydet Arkadaşına Gönder Güncelleme 10 gün önce.
Sigara RSS
Sigaradaki katkı maddeleri açıklandı Sigaradaki katkı maddeleri açıklandı Türkiye'de satılan sigaralarda 602 madde tespit edildi. Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu ilk defa piyasaya sunulan sigaralar içerisindeki katkı maddelerini açıkladı. devam
Bu konuda ara   ara
  • Güncelleme 45 gün önce Sigara bağımlıları için web desteği Sigara bağımlılığıyla mücadele amacıyla kurulan "Sendebirakabilirsin.com" adlı internet sitesi hizmete sunuldu.
  • Güncelleme 48 gün önce İçki-sigaraya her yerde yasak teklifi AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, okullara ve camilere 100 metreden yakın mesafede içki satışı yapılmamasını öngören teklifini, AK Parti Grubu'na sundu.
  • Güncelleme 52 gün önce Tek nefeste 4 bin kimyasal madde Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneği, Antalya Şube Başkanı Kadri Yakut, kanser hastalığında ölümlerin 3'te birine neden olan sigaradan 4 bin çeşit kimyasal maddenin vücuda alındığını söyledi.
  • Güncelleme 62 gün önce Sağlık Bakanlığı'ndan "elektronik sigara" uyarısı Sigarayı bırakmak için son günlerde yaygın olarak kullanılan elektronik sigara için Sağlık Bakanlığı uyardı. Bakanlık, "Elektronik sigaralar ruhsatsız ve birçok ülkede yasaklandı" dedi.
  • Güncelleme 84 gün önce Sigara anne karnındaki bebeğe de zarar veriyor Anne adayının sigara içmesi ya da sigara dumanının yoğun olduğu ortamlarda bulunmasının, prematüre bebek dünyaya getirme ihtimalini artırdığı bildirildi.
  • Güncelleme 95 gün önce Rusya Duması kamuda sigara yasağını onayladı Rusya Devlet Duması, halka açık yerlerde sigara içilmesini yasaklayan kanun tasarısını onayladı.
  • Güncelleme 100 gün önce 3 kişiden biri tek sigara ile bağımlı oluyor Sigarayı ilk kez deneyen her üç kişiden birinin, tek bir sigara ile bağımlı hale geldiği bildirildi.
  • Güncelleme 132 gün önce Kolon kanserine dönüşmeden poliplerden kurtulun Fazla kilolar, hareketsizlik, sigara kullanımı ve kırmızı etin aşırı tüketimi kolon yani kalın bağırsak kanserinin en önemli nedenlerindendir. Memorial Şişli Hastanesi Gastroenteroloji Bölümü’nden Prof. Dr. Yıldıran Songür önemli bilgiler verdi.
  • Güncelleme 135 gün önce Sigara zammı enflasyonu yükseltecek Merkez Bankası, artan sigara fiyatlarının ocak ayı enflasyonuna etkisinin yaklaşık 0.8 puan olmasının beklendiğini bildirdi.
  • Güncelleme 137 gün önce Sigaraya ilk zam Philsa'dan... Bakanlar Kurulu'nun 1 Ocak 2013 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan kararı ile sigaraya uygulanan nispi vergi oranı yüzde 65'ten yüzde 65,25'e çıkarıdı. Video Galerisi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...

Reklam

Reklam