hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sevgiliye gönderilecek mesajı Google'dan arıyorlar!

    Sevgiliye gönderilecek mesajı Googledan arıyorlar
    expand

    Sevgiliye gönderilecek mesajların ne olması gerektiğini de artık Google'a soruyoruz. Gelişen mobil teknolojiler ile birlikte Google Arama Trendlerinde “Günaydın Sevgilim…” “İyi Geceler Aşkım…” mesajlarının arama hacimlerindeki artış dikkat çekici noktaya ulaştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Online ve offline dünyanın iç içe geçtiği günümüzde gündemin aynası olan Google Arama Trendlerinde sevgiliye gönderilen mesajlardaki artış dikkat çekici oranlara ulaştı. Hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen cep telefonları ilişkimizin geleceğinde önemli bir rol oynuyor. Google Arama Trendleri analizinde Türklerin aşk hayatında da ekranlardan kopamadığı ve mesaj gönderirken de içeriği belirlemede Google'a danıştığı sonucu ortaya çıkıyor.

    Google aramalarına bakıldığında sevgiliye yönelik mesajların hangi dönemlerde ne kadar arandığı kolayca görülebiliyor. Sevgiliye özel “günaydın” ve “iyi geceler” mesajları en çok mobil cihazlarda aranıyor.

    Ünlü çiftlerin aşklarını ölçtük... Bakın kaç puan aldılar...

    Akıllı telefonlardan yapılan aramalar tabletler ve bilgisayarlarda yapılan aramaların dört katına ulaşıyor. 2014’ün 4. ve 12. ayları arasındaki dönemde günlük ve saatlik arama paylarına göre ise, sevgililer günaydın mesajlarını gözünü açar açmaz planlıyor. İyi geceler mesajları ise akşam saatlerinde aranıyor.

    Sevgiliye gönderilecek mesajı Googledan arıyorlar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yılın en ideal sevgilileri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow