hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çalışır durumdaki ilk iPhone 6 incelemesi yayınlandı

    Çalışır durumdaki ilk iPhone 6 incelemesi yayınlandı
    expand

    iPhone 6'nın tanıtılmasına saatler kala yine bir tanıtım videosu ortaya çıktı. Bu videonun özelliği ise telefonun ilk kez çalışır durumda görünmesi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aylardır süren bekleyiş nihayet yarın Türkiye saati ile 20:00'da yapılacak basın toplantısı ile sona erecek. Ancak yeni iPhone hakkında neredeyse hergün yeni bir görüntü yada video internete düşüyor. Son olarak Çin'den yüklenen görüntülerde iPhone 6 ilk kez çalışır durumda görüntüleniyor.

    Apple'ın yeni telefonu iPhone 6'nın tanıtılmasına saatler kala ilk kez çalışır durumdaki halinin yayınlandığı videoda iPhone 5S ile arasındaki farklar gösterilmiş. 4.7 inçlik modelin görüntülendiği videoda kamera özellikleri, parmak izi okuyucu ve ekranı hakkında detaylı bilgiler veriliyor. Yuvarlatılmış metal kasası ile sağlam bir yapıda görünen yeni iPhone'un kamera çözünürlüğü de önceki modele göre oldukça geliştirilmiş duruyor.

    Samsung Galaxy Note 4 ile LG G3'ün karşılaştırması

    Geçtiğimiz hafta yayınlanan fotoğraflar ile birebir benzerlik gösteren modelin yeni iPhone olmasına kesin gözüyle bakılsa da yarınki basın toplantısıyla birlikte tüm iddiaların gerçek olup olmadığı gözler önüne serilecek. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cep telefonunda "maaşa göre taksit" dönemi başlıyor

    Apple'dan İphone 4 kullanıcılarına kötü haber

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow