hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Facebook gazete olmaktan sıkıldı, TV kanalı oluyor!

    Facebook gazete olmaktan sıkıldı, TV kanalı oluyor
    expand

    Facebook, karşımıza günlük bir gazeteden çok, TV kanalı gibi çıkmak istiyor. Bu amaçla sosyal dev, Facebook sayfalarındaki video bölümünü yenilemeyi planlıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TechCrunch'un ABC News'un Facebook sayfasında yaptığı keşifler ve Facebook'un yaptığı doğrulama, yeni formatın deneme aşamasında olduğunu gösteriyor.

    Önümüzdeki haftalarda tüm sayfalara ulaşması beklenen değişiklikler sayesinde video sayfalarının üstünde seçilen bir video öne çıkarılabilecek. Video yürütücü, hazırlanan çalma listesi sayesinde video bittiğinde, diğer videolara geçiş yapabilecek.

    Yeni tasarımın sayfalara otomatik olarak geleceği söyleniyor. Öne çıkarılacak videonun seçilmemesi ve herhangi bir çalma listesi bulunmaması halindeyse videolar, kronolojik sıraya göre gösterilecek. Videolarla birlikte video başlığı, uzunluğu, beğenme sayısı ve görüntülenme sayısı gibi bilgilerin de görüneceği bilgisi veriliyor. Son olarak Facebook'un, Video sekmesinin fotoğraf albümüne benzeyeyen görünümünü de yenileyeceği söyleniyor.

    Haber kaynağında yer alma rekabeti, sayfaların organik erişim sayılarını düşürdüğünden ve sayfa sahiplerinin canını sıktığından, Facebook'un bu durumu değiştirmesi ve sayfaların hala değerli olduğunu göstermesi gerekiyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    En iyi akıllı telefonlar

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow