hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Google Maps'e kedi girmiş!

    Google Mapse kedi girmiş
    expand

    Eğer yakın zamanda Yeni Zelanda'nın Auckland bölgesinin kuzeyindeki bir köye Google Maps üzerinden baktıysanız, Parnell Kriket Kulübü'nün kuzeyinde bulunan ilginç bir şekil görmüş olabilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Chip.com.tr'nin haberine göre yolun bir kısmı, tam olarak kedi şeklinde betimlenmiş ve Google böyle bir şeklin haritalarına nasıl eklendiği hakkında hiçbir bilgiye sahip değil.

    "Kedilerin tüm YouTube'u ele geçirmeye çalıştıklarını biliyoruz ama Google Maps'e kadar sıçradıklarını bilmiyorduk." şeklinde konuşan Google ekibi "Konu hakkında çalışıyoruz." dedikten kısa süre sonra bu fantastik yol, tüm veri tabanından silindi.

    Peki, bu şekli kim çizdi? Belki Google dikkat çekmek için böyle bir girişimde bulunmuş olabilir ya da bir kullanıcı çizimi kendi elleri ile yaptı. Her ne kadar kullanıcılar Google Maps üzerinde yol çizemiyor olsa da bağlantı yollarını belirlemek için belirli izler yaratabiliyorlar. Haberin basına sızmasından kısa süre sonra bir kullanıcının ilgili resmi arkadaşının çizdiğini beyan etmesi, duruma bir parça aydınlık katmaya yetiyor. Hemen akabinde bahsi geçen kişinin de kendi Facebook hesabı üzerinden daha önce çektiği görseli paylaşması da ihtimalleri bu kişi üzerine yoğunlaştırıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    En iyi "trafoya kedi girdi" caps'leri

    "Kedicikler"e tacizin sırrı çözüldü

    Magazin dünyasında en çok konuşulan 10 ünlü

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow