Lotoyu kazandı, 1 Nisan şakası sandı

İngiltere'deki onuncu en büyük loto ikramiyesini 53 milyon sterlinle kazanan çiftçi 1 nisan şakası yapılıyor sandı.
Haberi, ''İngiltere'nin onuncu büyük ikramiyesi- 53 milyon sterlinlik lotonun galibi: 1 Nisan şakası sandım'' manşetiyle veren Daily Mirror, emekli çiftçi Richard Maxwell'in önce 1 Nisan Şakası kurbanı olduğunu sandığına dikkat çekti.
Emekli olan ve hindi yetiştiriciliği yapan Richard Maxwell ve eşi Angela Maxwell, şampanya içerken kameralara poz verdiler. Coningsby'deki evinde çekilen piyango numaralarını kontrol eden Richard Maxwell "Baktım 1 Nisan ve bana 1 Nisan şakası yapılıyor sandım'' diye konuştu. Eşi Angela Maxwell ise "Bana dört saat söylemedi. 53 milyon sterlin kazandığımızı söylediğinde elimde havlularının içinde bulunduğu sepeti düşürdüm ve 'Aptal olma. Bugün günlerden 1 Nisan' dedim'' açıklamasıyla geçirdikleri şoku anlattı.
Din sınavında yanlış şık Ali İsmail Korkmaz
Yeni ürünlerini 1 Nisan'da tanıtınca kimse inanmadı!
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Washington Post duyurdu: Savaş devam ederse ABD İsrail'i terk edecek
Felakete 1,5 Kala! Hedef Ulaşılamaz Durumda: Kontrol Edilemez Hale Gelecek! “Daha Önce Görülmemiş Boyutta Göçe Tanık Oluruz”
Üç Batı ülkesinden İsrail'e "dur" uyarısı! "Somut adımlar atacağız" denildi, yaptırımlar seçeneği de masada...
Yeni Papa'nın Türkiye'ye ne zaman geleceği merak ediliyordu! Tarih belli oldu
HABER... Dünya nefesini tutup takip etti! İki kutup görüştü