hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    3 kızını yıllarca evde kilitli tuttu

    3 kızını yıllarca evde kilitli tuttu
    expand

    İsveç polisi, 59 yaşında bir kadını 3 kızını yıllarca evde kilitli tutmak suçlamasıyla gözaltına aldı. İsveç'in güneyindeki Bromölla kentinde yaşanan olay İsveç'te şok etkisi meydana getirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İsveç polisi konuyla ilgili yaptığı açıklamada kilitli tutulan kızların yaşlarının 20 ile 30 arasında değiştiğini ve birkaç yıldan beri kilit altında yaşadıklarını belirtti.

    İsveç Polisi adına bir açıklama yapan polis sözcüsü Ewa-Gun Westford, söz konusu kadının Salı gecesi tutuklandığını söyledi. Westford, ''Endişeli bir komşudan konuyla ilgili ihbar aldık. Bir kadının birkaç çocuğunu yıllardır kilit altında tuttuğunu söyledi. Olaya derhal müdahale ettik'' dedi.

    Küçük bir kent olan ve yaklaşık 8 bin kişinin yaşadığı Bromölla'da birçok kişi habere inanmakta güçlük çekiyor. Söz konusu kadının komşularından 85 yaşındaki Ingrid Nordstedt, ''Şu ana kadar şüpheli bir şey fark etmedim. Böyle bir şeyi nasıl yapabildiğine inanamıyorum" diye konuştu.

    Bu arada Espressen Gazetesi, kilit altında tutulan kızlardan birinin bir şekilde kurtulduğunu ve komşulardan birini polisi aramaya ikna ettiğini yazdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu arada İsveç medyasına konuşan çocukların babası, 17 yıldır çocuklarını aradığını ve bu olaya kadar hiçbir ize rastlamadığını söyledi. Babanın, çocukların ve tutuklanan kadının kimliği açıklanmadı.

    Bu toplumdan bıktı, 8 aydır bir mağarada yalnız yaşıyor

    Sevgilisini otomobiliyle ezerek öldürdü

    Sırrı Süreyya Önder neden "kılıç boyu" dedi?

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow