7-1'in ardından Brezilya sokakları karıştı

2014 Dünya Kupası yarı finalde Almanya'yı konuk eden Brezilya ilk yarıda 5 golün şokunu yaşadı. İlk yarıda 5 gol yiyen Brezilyalı taraftarlar'dan büyük tepki geldi. Maçın bitiş düdüğü ile 7-1'lik skora isyan eden taraftarlar sokağa döküldü. Brezilya'nın Almanya'ya 7-1 yenildiği yarı final maçı sonrası Sao Paulo ve Recife kentinde olaylar çıktı.
Sao Paulo'da birden fazla otobüs yakılıp bazı işyerleri yağmalanırken Recife'de polis Fan Fest'in içinde çıkan bir kargaşaya gözyaşartıcı gazlarla müdahale etti.
Brezilya-Almanya maçının Caps'leri
O Globo Televizyonunun haberine göre, Sao Paulo'da park halindeki halk otobüsleri yakıldı. İtaquera stadına çıkan yolları kesen bir grup, lastik yakarak Brezilya'nın aldığı yenilgiyi ve FİFA'yı protesto etti. Villa Constanza semtinde ise içinde yolcu bulunmayan bir halk otobüsü yakıldı.
Angelina Jolie'yi hiç böyle görmediniz
Recife kentinde FİFA Fan Fest içinde Brezilya art arda goller yemesiyle başlayan protestoya polis göz yaşartıcısı bombayla müdahale etti. Olay kısa sürede kontrol altına alındı.
Rio de Jneiro'da kapkaçcılar paniğe neden oldu
Copacabana'daki kalabalığı fırsat bilen birkaç yankesici bir anda tansiyonun yükselmesine ve paniğe neden oldu. Almanya'nın attığı 5. golden sonra birkaç kapkaççının plajdan caddeye doğru hızla koşmaya başlaması paniğe yol açtı. Ancak polisin anında müdahalesiyle çok büyük bir karışıklığa meydan verilmeden olay engellendi. Rio de Janeiro polisi, Copacapana plajında paniğe neden olan hırsızların yakalandığını ve 7 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. İki polis helikopteri sürekli plajın ve fan festin üzerinden uçarak maç izleyen grubun üstünü aydınlattı.
Dünya Kupası Yarı Final: Brezilya 1 - Almanya 7
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İran: Önümüzdeki saatlerde Israil'e saldırılar yoğunlaşacak
İran-İsrail geriliminde Moskova'dan yeni öneri: "İran'ın uranyumu Rusya’ya taşınabilir"
G7'den neden erken ayrıldı? Trump, "Macron reklam peşinde" diyerek yalanladı: Sebebi çok daha büyük bir şey!
ABD, İran’a müdahale edecek mi? 5 kritik nokta! Abdulkadir Selvi yazdı
Çin ve Rusya'nın 'İran' sınavı: İsrail ile gerilim Moskova ve Pekin'de nasıl yankılanıyor?