hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Bakireler 5 bin liraya alınıp satılıyor"

    Bakireler 5 bin liraya alınıp satılıyor
    expand

    Almanya'da bulunan 21. Yüzyıl Türkiye Enstitüsü Başkanı ve 21.Yüzyıl Dergisi Editörü Prof. Dr. Ümit Özdağ, Duisburg'ta açıklamalarda bulundu. Suriye ve Irak'tan gelen mülteciler ile ilgili bir soruyu cevaplayan Özdağ, şok bir iddiada bulundu: "Bakireler 5 bin liraya alınıp satılıyor."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumartesi günü Köln Üniversitesi'nde verdiği konferansın ardından dün akşam Duisburg'ta bulunan Duisburg Merkez Ülkü Ocağı'nda verdiği konferansta, AK Parti Hükumeti ve açılım süreci ile ilgili konuştu.

    Duisburg Merkez Ülkü Ocağı Başkanı Eren Yakışır'ın ardından konuşan Prof.Dr. Ümit Özdağ, Ortadoğu'daki sıcak gelişmeleri, Türkiye ile Suriye, Irak ilişkilerini ve AK Parti Hükümeti'nin icraatlarını anlatan bir sunum yaptı ve ardından kendisini izlemek için salonu dolduran vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı.

    Salondan gelen bir soru üzerine AK Parti'nin gelecek Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler açışından büyük bir sıkıntı içinde olduğunu dile getiren Özdağ, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile başbakan Davutoğlu'nun seçim hedefi bir birinden ayrılıyor. Başkanlık sistemini hedefleyen cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefi seçimde yüzde 50'nin üzerine çıkmak, başbakan Davutoğlu'nun ise yüzde 45. Sebebi de, yüzde ellinin üzerine çıkarsa Davutoğlu'nun başbakanlığı gidecek, başkanlık rejimine geçilecek. Oy oranı yüzde 45'te kalırsa, Davutoğlu'nun başbakanlığı devam edecek, Türkiye parlamenter sistemde devam edecek“ diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP ciddi oy kaybına uğrayabilir

    Vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayan Özdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Tunceli ziyaretini şu sözlerle değerlendirdi: “Bahçeli'nin Tunceli ziyaretini oldukça önemsiyorum. Gelecekte Van'a belki de Hakkari ve Diyarbakır'a giderse de onun için de dua ederiz. Zira Güney Doğu Anadolu'da devletten ümidini kesmiş, Türkiye Cumhuriyeti bölgeden çekiliyor, bizi PKK'nın eline bırakıyor diye düşünenlere büyük bir umut oldu, bunu gördüm. Bu da çok önemli.

    Bölgedeki gelişmelerden dolayı MHP'nin genel oylarında bir yükselmenin olduğu zaten görüldüğünü söyleyebilirim. Ama bu yükseliş ne kadar olur ona bakacağız. Buna karşılık CHP'de ciddi oy kaybı yaşanabilir. Partideki ulusalcı olarak bilinen milletvekillerinin ayrılma durumu ve aday gösterilmeme ihtimalini göz önünde tutarsak MHP, CHP'den ciddi bir oy bekliyor.

    Ama MHP'ye CHP'den gelecek oy ise yaramıyor, MHP'ye gelmesi gereken oy vatansever olarak AKP'ye gitmiş olan kitle ve yeni oyların gelmesi önemlidir. CHP'nin de açılım sürecine destek vermesi neden Deniz Baykal kaseti çıktı? Sorusunu akla getiriyor. Baykal, yüzde 25 kemik oylarla milli muhalefeti temsil ediyordu.“

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Bakireler 5 bin liraya alınıp satılıyor"

    Kendisine yöneltilen Suriye ve Irak'tan gelen mülteciler ile ilgili sorulara Ümit Özdağ, “Uluslararası standartlar sınıra 70 kilometre mesafede misafir edilmesini öngörüyor. Ama Türkiye'de her yere dağıldılar. Ayrıca kim olduğuna bakılmadan Türkiye vatandaşlık kimliği veriliyor. Mülteci alırken doğru dürüst bir planlama yapılmadığı için, Ağustos ayında kadınları bir aylık bebeği ile dilendiriyorsunuz. En kötüsü de bakireler, 5 bin lira'ya alınıp satılıyor. Köy düzeyine inen bu planlamayla bu duruma gelindi“ ifadelerinde bulundu.

    Yuh dedirten görüntüler!

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mirzabeyoğlu ile görüştü

    Bilim için soyundular!

    Türk beyaz çayında öyle bir madde bulundu ki!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow