hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bill Cosby zor durumda

    Bill Cosby zor durumda
    expand

    Türkiye'de Cosby Ailesi'nin komik babası olarak tanınan Bill Cosby cinsel taciz iddiaları ile gündemde. 77 yaşındaki oyuncu yaklaşık 15 suçlama nedeniyle yönetiminde bulunduğu üniversiteden istifa etti. Bazı televizyonlar da Cosby'nin programını yayından kaldırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cosby Ailesi'nin babası Bill Cosby'nin başı bir süredir cinsel taciz iddiaları ile dertte. İddialar Cosby'nin 12'den fazla kişiye cinsel tacizde bulunduğu  ileri sürüldü. Oyuncu iddialar sebebiyle zorda kaldı.

    Son olarak Philadelphia'daki Temple Üniversitesi'nde 30 yıldır yürüttüğü Yönetim Kurulu Üyeliği'nden de istifa etti. Üniversitenin çıkarları doğrultusunda haret ettiğini açıkladı bill cosby, üniversite de kendisine verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür etti. 

    Bedelli askerlik caps'leri...

    Aralarında süper model Janice Dickinson'ın da bulunduğu 12 kadın, Bill Cosby'nin kendilerine uyuşturucu vererek tacizde bulunduğunu iddia ediyor. İddialar 2005 ve 2006 yılına dayanıyor.Son olarak da gectiğimiz haftalarda Floridalı bir kadın, Cosby'nin 1976 yılında sahne arkasında tecavüz ettiği iddiasını ortaya atmıştı. Ünlü oyuncuya yöneiltilen suçlamar nedeniyle şu ana kadar her hangi bir hukuki süç başlatılmış değil. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ancak iddialar nedeniyle birçok televizyon kanalı ünlü oyuncunun show programlarının yayından kaldırma kararı aldı.

    Bedelli askerlik çıktı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow